Stari Grad, Hercina

Najam, Kuća, šestosobna, Sarajevo, Stari Grad

Moderna namještena kuća sa baštom i garažom, Stari Grad

2 4 220m2
Na upit

Iznajmljuje se moderna namještena kuća ukupne površine cca. 220m2 smještena u ulici Hercina, naselje Stari Grad. Nekretnina je pozicionirana u mirnom i osunčanom dijelu grada, te budućim zakupcima pruža uslove za ugodan boravak i privatnost, a udaljena je svega par minuta hoda od centra grada. Pored kuće se nalazi garaža a budući zakupci na raspolaganju imaju i dodatni parking. Kuća je za dodatnu sigurnost ograđena ogradom te je pod alarmnim sistemom.

Nekretnina je kompletno adaptirana prije par godina a prilikom čega su korišteni samo vrhunski materijali. Prilikom adaptacije je vlasnik vodio računa o svim aspektima gradnje te su na kući ugrađeni i solarni paneli a što osim da smanjuje troškove grijanja pridonosi zaštiti životne okoline.

Kuća je podijeljena na 2 etaže. U prizemlju se nalaze veliki dnevni boravak, kupatilo, kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, dvije spavaće sobe i predsoblje. Na prvom spratu se nalaze dvije spavaće sobe, kupatilo, dodatni dnevni boravak, garderober i predsoblje. Iza kuće se nalazi krasna bašta ali i velika terasa koji stoji na raspolaganju zakupcima a koja pružaju idealne uslove za odmor i rekreaciju.

Lokacija:
Kuća se nalazi u ulici Hercina u mirnom dijelu Starog Grada.

Sadržaj:
U prizemlju se nalaze veliki dnevni boravak, kupatilo, kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, dvije spavaće sobe i predsoblje. Na prvom spratu se nalaze dvije spavaće sobe, kupatilo, garderober, dodatni dnevni boravak i predsoblje.

Standard:
Etažno električno grijanje sa alternativnim grijanje na solarne panele. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinjama. Kablovska TV. Internet. Interfon. Klima uređaj. Alarmni sistem.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

 

 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 405i/2017 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Hercina

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 220m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Parking
Terasa
Klima
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor