Stari Grad, Nikolića čikma

Najam, Kuća, četverosobna, Stari Grad

Namještena troetažna kuća sa baštom u Starom Gradu

2 2 135m2
1.100 KM ~562 EUR

Iznajmljuje se kompletno namještena kuća površine cca. 135m2 smještena u ulici Nikolića čikma, u Starom Gradu. Nekretnina je pozicionirana u izuzetno mirnom dijelu te budućim zakupcima pruža uslove za ugodan boravak i privatnost a udaljena je svega par minuta hoda od Baščaršije. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket Konzum, pekara ali i ostali brojni sadržaji kao što su ugostiteljski objekti, apoteka, banka i mnogi drugi.

Nekretnina je uglavnom u izvorom stanju ali redovno i uredno održavana tokom godina. Kuća je podijeljena na 3 etaže. U prizemlju se kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo, terasa i predsoblje. Na prvom spratu se nalazi dnevni boravak, mala kuhinja i kupatilo. Na drugom spratu se nalaze dvije spavaće sobe i predsoblje. Iza kuće zakupci na raspolaganju imaju uređenu baštu koja pruža idealno mjesto za odmor i rekreaciju.

Lokacija:
Kuća se nalazi u ulici Nikolića čikma.

Sadržaj:
Kuća je podijeljena na 3 etaže. U prizemlju se kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, terasa, kupatilo i predsoblje.Na prvom spratu se nalazi dnevni boravak, mala kuhinja i kupatilo. Na drugom spratu se nalaze dvije spavaće sobe i predsoblje

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinjama. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 338i/2018 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.100KM

Cijena EUR: ~562EUR

Lokacija

Adresa: Nikolića čikma

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 135m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1999

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: Pr - 22/2

Sadržaji nekretnine
Terasa
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad