Vojničko polje, Ramiza Salčina

Najam, Kuća, šestosobna, Sarajevo, Vojničko polje

Šestosobna kuća sa garažom i velikim dvorištem u mirnom naselju, Saraj Polje

2 5 212m2
1.000 KM ~511 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se šestosobna kuća na mirnoj lokaciji u ulici Ramiza Salčina, naselje Saraj Polje. Kuća posjeduje ograđeno veliko dvorište od cca. 300m2 sa privatnim parking prostorom i garažom, a ukupna površina kuće iznosi 212m2.

Prizemlje sadrži prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom gdje se iz trpezarije izlazi na balkon a iz predsoblja se može pristupiti kupatilu i jednoj spavaćoj sobi. Prvi sprat sadrži 4. spavaće sobe sa dva balkona i veliko kupatilo.

Kuća se nalazi na cca. 10 minuta lagane vožnje do centra grada a stanica javnog prevoza je udaljna cca. 350 metara što omogućava dobru povezanost sa ostalim dijelovima grada. U bližem okruženju je smještena osnovna škola kao i trgovačko ugostiteljski objekat. Zbog svojih karakteristika kao što su dobra pristupačnost, mirno okruženje, kvaliteta gradnje, blizina svih sadržaja, ova nekretnina predstavlja idelano mjesto za život višečlane porodice.

LOKACIJA Kuća je u ulici Ramiza Salčina, naselje Saraj Polje.

SADRŽAJ Prizemlje sadrži prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom gdje se iz trpezarije izlazi na balkon a iz predsoblja se može pristupiti kupatilu i jednoj spavaćoj sobi. Prvi sprat sadrži 4. spavaće sobe sa dva balkona i veliko kupatilo.

STANDARD Grijanje plinsko etažno. Voda. Struja. Kanalizacija. Privatni parking. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stoalrija. Garaža. Klima. Alarm

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 427i/2022 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.000KM

Cijena EUR: ~511EUR

Lokacija

Adresa: Ramiza Salčina

Grad: Sarajevo, Vojničko polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 212m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 5

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2011

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Parking
Vrt
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Kamin
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Struja
Stolarija
PVC i drvo
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo