Vraca, Novopazarska

Najam, Kuća, četverosobna, Sarajevo, Vraca

Četverosobna kuća sa velikom baštom u neposrednoj blizini stadiona Grbavice, naselje Vraca

2 3 100m2
2.500 KM ~1.278 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se namještena četverosobna kuća površine 100m2 u ulici Novopazarska, naselje Vraca. Obzirom na svoju poziciju, omogućena je veoma dobra cestovna povezanost sa ostalim dijelovima grada, kao i pristup neophodnim sadržajima. U blizini se nalazi stanica javnog prevoza. U široj okoline su smješteni osnovna škola, restorani, supermarketi, pekare, kao i ostali gradski sadržaji. Centar grada je na samo nekoliko minuta vožnje.

Kuća se sastoji od tri etaže. Na prvoj etaži se nalazi veliki dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, i kupatilo. Unutrašnjim stepenicama pristupa se drugoj etaži koja se sastoji od tri spavaće sobe, kupatila i velikog predsoblja. U suterenu kuće su smještene dvije prostorije i toalet.

Također, budući zakupci imaju na raspolaganju privatni parking prostor, kao i prelijepu baštu koja predstavlja idealno mjesto za odmor i relaksaciju.

LOKACIJA Kuća se nalazi u ulici Novopazarska, naselje Vraca. 

SADRŽAJ Kuća se sastoji od tri etaže. Na prvoj etaži se nalazi veliki dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, i kupatilo. Unutrašnjim stepenicama pristupa se drugoj etaži koja se sastoji od tri spavaće sobe, kupatila i velikog predsoblja. U suterenu kuće su smještene dvije prostorije i toalet.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket. Keramičke pločice. Blindo vrata. Internet. Kablovska TV. Privatni parking.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 080i/2021 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 2.500KM

Cijena EUR: ~1.278EUR

Lokacija

Adresa: Novopazarska

Grad: Sarajevo, Vraca

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 100m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Ostava
Parking
Podrum
Vrt
Blindo vrata
Namješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor