Vrbanjuša, Vrbanjuša

Najam, Kuća, četverosobna, Sarajevo, Vrbanjuša

Adaptirana kuća sa dva parking mjesta na početku ulice Vrbanjuša, Stari Grad

2 3 100m2
900 KM ~460 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se kuća sa cca. 100m2 površine stambenog prostora u ulici Vrbanjuša, Opština Stari Grad. Bitno je istaknuti da budući zakupci na raspolaganju imaju i dva parking mjesta. Kuća je smještena u veoma mirnom i sunčanom naselju, izolovanom od gradske buke, a ipak na svega 10 minuta pješačkog hoda od najužeg centra grada.

Kuća je djelimično adaptirana. Tom prilikom je kompletna vanjska stolarija zamijenjena novom (PVC) u 2014. godini. Osim toga bitno je spomuti da je nekretnina uredno i redovno održavana. Vlasnik je spreman da po potrebi i u zavisnosti od uslova dogovora dodatno opremi kuću.

Predmetna nekretnina posjeduje dva dnevna boravka (može po potrebi da se jedan dnevni boravak pretvori u dodatnu spavaću sobu), dvije spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom i dva kupatila.

LOKACIJA Kuća se nalazi u ulici Vrbanjuša, Opština Stari Grad, a smještena je u veoma mirnom i sunčanom naselju, izolovanom od gradske buke, a ipak na svega 10 minuta pješačkog hoda od najužeg centra grada.

SADRŽAJ
Etaža 1: Dvorište/parking prostor, ostava, predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i stepenice za pristup etaži 2.
Etaža 2: Dnevni boravak (može po potrebi da se jedan dnevni boravak pretvori u dodatnu spavaću sobu), dvije spavaće sobe, predsoblje i kupatilo.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Gusani radijatori. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u dnevnom boravku 1, dnevnom boravku 2, u spavaćim sobama i u predsoblju na etaži 2. Vinas pločice u kuhinji i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilima. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 388i/2017 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 900KM

Cijena EUR: ~460EUR

Lokacija

Adresa: Vrbanjuša

Grad: Sarajevo, Vrbanjuša

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 100m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad