Alipašino polje, Trg solidarnosti

Najam, Poslovni prostor, 10 prostorija, Sarajevo, Alipašino polje

Atraktivni kancelarijski prostori od 100m2 do 950m2 u modernoj poslovnoj zgradi, Alipašino polje

0 0 100m2
Na upit

Iznajmljuju se kancelarijski poslovni prostori površina od 100m2 do 950m2 na trećem spratu moderne poslovne zgrade novije gradnje sa liftom. Nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji u naselju Alipašino polje, nadomak glavne saobraćajnice. U okruženju je smješten veliki broj sadržaja kao što su Opština Novi Grad, RTV Dom, policijska stanica, supermarketi, ugostiteljski objekti, banka, pošta, osnovne škole, vrtići, igrališta i parkovi, te mnogi drugi. Stanice javnog gradskog prevoza su udaljene svega 5 minuta od zgrade, dok se ispred nalazi veliki parking.

Prostori sadrže odvojene kancelarije, open-space kancelarije, mokre čvorove, čajne kuhinje, server sobe itd. Izgled enterijera bi se mogao prilagoditi individualnim potrebama budućih zakupaca. Zgradu prati visok stepen sigurnosti pa je tako osigurana alarmnim sistemom, video nadzorom, fizičkim obezbjeđenjem 24h te na ulazu je postavljena kontrolisana recepcija.

Bitno je istaknuti da zgrada posjeduje i podzemnu garažu u kojoj je moguće unajmiti parking mjesto, a na svakom spratu se nalazi zajednička terasa pogodna za odmor i relaksaciju uposlenika.

Lokacija:
Kancelarijski prostori se nalaze u ulici Trg solidarnosti, naselje Alipašino polje.

Sadržaj:
Kancelarije različitih tipova (odvojene, open-space), mokri čvor, čajna kuhinja, server soba.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana (fenkojleri). Alternativno grijanje na električnu energiju. Sistem grijanja-hlađenja. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Parket. Keramičke pločice. Telefon. Internet. Alarmni sistem. Video nadzor. Fizičko obezbjeđenje. Kontrolisana recepcija. Lift. Garaža.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 165i/2016b SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Trg solidarnosti

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 100m2

Broj soba: 10

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 8

Godina izgradnje: 2008

Godina zadnje adaptacije: 2008

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Garaža
Terasa
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor