Bistrik, Isevića Sokak

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Bistrik

Atraktivan kancelarijski prostor u neposrednoj blizini "Sarajevske Pivare", Bistrik

0 0 50m2
800 KM ~409 EUR

Izdaje se potpuno adaptiran kancelarijski prostor površine 50m2 na prvom spratu manjeg stambeno-poslovnog objekta u ulici Isevića sokak. Objekat je izgrađen 2011. godine, kada je i kancelarijski prostor adaptiran. Tom prilikom je ugrađena vanjska PVC vanjska stolarija, urađena fasada sa termoizolacijom, postavljen laminat, montirana blindirana vrata na obje kancelarije, te obezbijeđeni svi telekomunikacijski priključci.

Prostor sadrži dvije kancelarije zasebnih površina 25m2, a po željama i preferencijama budućih zakupaca se mogu fizički spojiti u jednu cjelinu. Mokri čvor i čajna kuhinja se nalaze u prizemlju objekta, a mogućnost parking prostora u blizini objekta je moguća na parkingu preko puta "Vijećnice".

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na prvom spratu privatnog stambeno-poslovnog objekta u ulici Isevića Sokak. Lokacija objekta omogućava budućim zakupcima lagan pristup mnogim državnim institucijama i drugim poslovnim subjektima na udaljenosti od nekoliko minuta hoda.

Sadržaj:
Dvije kancelarija, u prizemlju objekta je smještena čajna kuhinja i mokri čvor.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija sa izolacijom. Kablovska TV. Internet. Telefon. Laminat u kancelarijama, keramičke pločice u toaletu. Blindo vrata na obje kancelarije.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 236i/2016 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 800KM

Cijena EUR: ~409EUR

Lokacija

Adresa: Isevića Sokak

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 50m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2011

Godina zadnje adaptacije: 2011

Sprat: 1/3

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo