Centar, Danijela Ozme

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Centar

Rijetka prilika! Renoviran poslovni kancelarijski / prodajni prostor na odličnoj lokaciji, pored SBER banke, ulica Danijela Ozme, Centar Sarajevo

1 0 22m2
690 KM ~353 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se kompletno i kvalitetno renoviran višenamjenski poslovni prostor uknjižene površine 22m2 smješten u samostalnom objektu na dvije etaže (Prizemlje + galerija) u početnom dijelu ulice Danijela Ozme, pored SBER banke i preko puta NLB banke. Lokaciju karakteriše izuzetno visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja, te je pogodna za uspješno poslovanje i razvoj gotovo svih djelatnosti.

U neposrednoj blizini su i taksi štand, DM market, dvije autobuske stanice, Raiffeisen banka, mnoštvo firmi, državnih institucije i ustanova, BBI Centar i zgrada Predsjedništva.

Poslovni prostor sadrži jednu prostoriju u prizemlju i jednu prostoriju i toalet na galeriji. Krase ga veliki stakleni portali od poda do plafona na obje etaže čineći ga izuzetno svijetlim i prozračnim.

Adaptiran je 2021. godine uz korištenje kvalitetnih materijala. Tom prilikom je ugrađeno novo stepenište za pristup galeriji izrađeno od kvalitetnog laserski rezanog metalnog lima debljine 10mm s rukohvatom i ukrasnom zastitnom ogradom u crnoj boji, postavljeni laminatni pod Waltham od bijelog hrasta, TEM Modis C prekidaci i uticnice u crnoj boji, te keramičke pločice i vrata u toaletu.

Nekretnina je pogodna za kancelarijsku namjenu (advokatski ured, predstavništvo firme, računovodstvena agencija, arhitektonski biro) ali i za razne prodajne i uslužne djelatnosti. Režijski troškovi su niski a lokacija omogućava lak i brz pristup svim bitnim gradskim sadržajima bez korištenja automobila ili javnog prevoza.

Parkiranje je omogućeno na javnim parking prostorima lociranim u neposrednoj okolini nekretnine.  

LOKACIJA Poslovni prostor je smješten na dvije etaže (prizemlje+galerija) samostalnog objekta u ulici Danijela Ozme koja spaja dvije veoma važne gradske saobraćajnice, ulicu Koševo i Alipašinu ulicu. U neposrednoj blizini su BBI centar i Predsjedništvo. Pozicija u najužoj gradskoj jezgri čini lako dostupnim državne institucije, kulturne i obrazovne ustanove, banke, prodavnice i tržne centre. 

SADRŽAJ Poslovni prostor sadrži jednu prostoriju u prizemlju i jednu prostoriju i toalet na galeriji.

STANDARD Grijanje na električnu energiju. Vanjska PVC stolarija. Laminat na podovima. Keramičke pločice u toaletu. Automatski osigurači. Klima. Internet.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 201i/2021 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 690KM

Cijena EUR: ~353EUR

Lokacija

Adresa: Danijela Ozme

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 22m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Klima
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad