Centar, Obala Kulina bana

Najam, Poslovni prostor, 4 prostorije, Sarajevo, Centar

Adaptiran nenamješten kancelarijski prostor površine 110m2 sa 1 parking mjestom u blizini Narodnog pozorišta

0 0 110m2
2.200 KM ~1.125 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se nenamješten kancelarijski prostor površine 110m2 na prvom spratu zgrade smještene u samom centru grada, ulica Obala Kulina bana. U neposrednoj blizini nalazi se zgrada Narodnog pozorišta, te veliki broj državnih i međunarodnih institucija, sud, notarski uredi, a budući zakupcima na raspolaganju stoji i bogata ponuda sadržaja potrebnog za svakodnevni život (supermarket, stanice javnog prevoza, park, apoteka, pošta itd). Bitno je istaći da prostor posjeduje i 1 privatno parking mjesto koji stoji na raspolaganju budućim zakupcima.

Prostor je adaptiran u nekoliko navrata tokom poslijednjih godina i tom prilikom je postavljena vanjska PVC stolarija, klima uređaj, novi pod (laminat), u potpunosti adaptiran toalet, te ugrađeni novi kuhinjski elementi.

Nekretnina sadrži četiri prostorije, kuhinju, toalet, balkon, ostavu, lođu i predsoblje. Ima dvostranu sjever-jug orijentaciju koja je čini osvijetljenom i prozračnom. Idealna je za sve namjene kancelarijskog tipa (agencija, predstavništvo, sjedište firme itd), ali i za ordinaciju i slične djelatnosti.

LOKACIJA Prostor se nalazi na prvom spratu zgrade u ulici Obala Kulina bana, na odličnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini zgrade Narodnog pozorišta.

SADRŽAJ Četiri prostorije, toalet, kuhinja, ostavu, lođu, balkon i predsoblje.

STANDARD Etažno plinsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u toaletu i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Internet. Klima.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 248i/2014 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 2.200KM

Cijena EUR: ~1.125EUR

Lokacija

Adresa: Obala Kulina bana

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 110m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1930

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Ostava
Parking
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad