Dolac Malta, Paromlinska

Najam, Poslovni prostor, Sarajevo, Dolac Malta

Poslovni objekat namijenjen za različite djelatnosti sa mogućnošću parcelacije na odličnoj lokaciji, Dolac Malta

0 0 4700m2
10 KM ~5 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se poslovni objekat na dvije etaže ukupne površine 4700m2 smješten u ulici Paromlinska, naselje Dolac Malta. Ova lokacija je odlično povezana sa svim dijelovima grada, udaljena cca 10 minuta od centra grada prema istoku i cca 15 minuta od Ilidže prema zapadu. U neposrednoj blizini su smješteni različiti sadržaji kao što su tržni centri, supermarketi, ugostiteljski objekti, banke, apoteka, pošta i mnogobrojni ostali sadržaji koji doprinose kvalitetu poslovanja. Glavni kolski i ulaz za pješake je iz Paromlinske ulice dok je drugi prilaz objektu sa istočne strane iz Podgorske ulice. Sve strane oko objekta su asfaltirane, sa širinama koje omogućavaju bezbjednost objekta u smislu protivpožarne zaštite. Ulaz u krug objekta je obezbjeđen sa dvije dvokrake električne rampe, kontrolisane od strane odgovornog lica.

Etaže se mogu unajmiti odvojeno pa tako jedna etaža ima površinu od 1500m2 dok druga ima 3200m2. Trenutno su u roh-bau fazi ali su vlasnici spremni dovršiti prostor prema dogovoru sa budućim zakupcima. Namijenjen je za najrazličitije djelatnosti kao što su prestavništva, kancelarije, prodajni saloni, fitnes ili plesni studio, ordinacije i razni drugi. Objekat je priključen na instalacije električne energije, vodovoda, plina, ptt i interneta, vlastita kotlovnica i vlastita trafo stanica. Komunikacija je uspostavljena glavnim stubištem i personalnim i teretnim liftovima.

Bitno je naglasiti da se u suterenu objekta nalazi garaža sa 70 parking mjesta, a sa istočne i sjeverne strane objekta se nalazi 150 vanjskih parking mjesta.

LOKACIJA Poslovni objekat se nalazi u ulici Paromlinska, naselje Dolac Malta.

SADRŽAJ
Etaža II od 1500m2;
Etaža III od 3200m2;

STANDARD Grijanje na vlastitu kotlovnicu. Aluminijska stolarija. Keramičke pločice. Priključak za telefon, internet i alarmni sistem. Garaža. Vanjski parking.

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 341i/2017 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 10KM

Cijena EUR: ~5EUR

Lokacija

Adresa: Paromlinska

Grad: Sarajevo, Dolac Malta

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 4700m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2005

Godina zadnje adaptacije: 2005

Sprat: 2 - 3/4

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Kanalizacija
Voda
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari Grad