Hadžići, Bosanskih gazija

Najam, Poslovni prostor, 7 prostorija, Hadžići

Višenamjenski poslovni objekat sa pratećim objektima površine 232m2 na (parceli površine 410m2) sa dobrim pristupom, Tarčin

0 0 232m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se poslovni objekat površine 232m2 (sa pratećim objektima) na parceli površine 410m2 u naselju Tarčin. Predmetni objekat se koristio kao klaonica i ima dobar pristup na magistralni put M17.

Prema informacijama vlasnika objekti su izgrađeni 1984. godine a temeljno su adaptirani u dvije faze i to 2004. godine kada su urađene nove komore, vučni voz i stolarija, dok je 2021. urađena podna keramika u klaonici i komori.

Predmetna nekretnina se sastoji od više međusobno povezanih objekata i to tri štale, klaonice sa vučnim vozom, prostorije za preradu kože i mesa, veterinarske kancelarije, hladnjače, manjeg skladišta, sobe za radnike, muškog i ženskog garderobera i dva toaleta. Dvorište posjeduje tri velika ulaza, od toga jedan sa kliznom kapijom.

Pristup je omogućen sa široke asfaltne pristupne ceste koja je udaljena cca. 500 metara od magistralnog puta M17. U bližem okruženju se nalazi trgovački i ugostiteljski objekat i benzinska pumpa.

Pristup autoputu udaljen je svega dvije minute vožnje. Objektu je moguće pristupiti iz pravca Tarčina (M17) i iz pravca Kreševa (Kiseljak).

LOKACIJA Predmetna nekretnina se nalazi u ulici Bosanskih gazija u naselju Tarčin, Opština Hadžići. U bližem okruženju se nalazi trgovački i ugostiteljski objekat, te benzinska pumpa INA. Magistralni put M17 udaljen je cca. 500 metara. Pristup autoputu se nalazi na dvije minute vožnje. Objektu se može pristupiti i iz pravca Kreševa.

SADRŽAJ Predmetna nekretnina se sastoji od više međusobno povezanih objekata i to tri štale, klaonice sa vučnim vozom, prostorije za preradu kože i mesa, veterinarske kancelarije, hladnjače, manjeg skladišta, sobe za radnike, muškog i ženskog garderobera i dva toaleta. Dvorište posjeduje tri velika ulaza, od toga jedan sa kliznom kapijom.

STANDARD Unutrašnja i vanjska stolarija je pvc. Na podovima i zidovima su keramičke pločice. Krovna konstrukcija je drvena, na štalama je pokrivena crijepom, a na ostalim objektima je lim.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 123i/2021 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Bosanskih gazija

Grad: Hadžići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 232m2

Broj soba: 7

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2004

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Parking
Kanalizacija
Plin
Interfon
Voda
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad