Hrasnica, Put Famosa

Najam, Poslovni prostor, 4 prostorije, Ilidža, Hrasnica

Poslovni objekat skladišno-proizvodnog tipa, Hrasnica, Ilidža

0 0 1040m2
Na upit

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se skladišno-kancelarijski prostor koji se sastoji iz dvije etaže, na prvoj etaži je smješten skladišni prostor od 420m2, na drugoj etaži je smješten također skladišni prostor od 420m2 (koji se moze pretvoriti u kakcelarije u zavisnosti od namjene zakupca) plus kancelarijski prostor od cca. 200m2, Objekat je smješten neposredno uz magistralu u naselju Hrasnica. Lokacija objekta je izvrsno komunikaciski  povezana sa gradom i cestom.

Objekat se sastoji od skladišnog dijela površine 840m2 i administrativnog djela površine cca200m2 koji se nalazi uz skladišni dio. Administrativni dio se sastoji od prizemlja gdje je ulaz i prvog sprata. Na prvom spratu se nalazi četiri prostorije i toalet. Objektu se pristupa sa ceste a obzirom na veličinu jednog ulaza omogućen je pristup i kamionima direktno sa ceste, a ispred i oko objekta je dostupan veći broj parking mjesta.

Nekretnina je izgrađena 2019. godine i kvalitetno adaptirana. Objekat je pogodan za raznovrsne djelatnosti kao što su proizvodnja, kancelarijsko-skladišna namjena i sl.

Lokacija:

Prostor se nalazi u ulici Put Famosa, naselje Hrasnica.

Sadržaj:

Objekat se sastoji od skladišnog dijela površine 840m2 i administrativnog djela površine cca. 200m2  koji se nalazi uz skladišni dio. Prostire se na dvije etaže.

Standard:

Električno grijanje. Grijanje na kruto gorivo. Vanjska Aluminiska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Beton u svim prostorijama. Alarm. Video nadzor. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 435i/2020 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Put Famosa

Grad: Ilidža, Hrasnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 1040m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Garaža
Parking
Alarm
Telefon
Kanalizacija
Voda
Video nadzor
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Alumijin i drvo
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor