Hrasno Brdo, Milinkladska

Najam, Poslovni prostor, Sarajevo, Hrasno Brdo

Skladišno-kancelarijski prostori na 4 etaže u zasebnoj zgradi sa privatnim parkingom, naselje Hrasno Brdo

0 0 656m2
8 KM ~4 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se izuzetno atraktivan kancelarijsko-skladišni poslovni objekat površine cca. 656m2 koji se prostire na 4 etaže poslovne zgrade na odličnoj lokaciji u naselju Hrasno Brdo. Nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini poznate pekare AS, glavne saobraćajnice (kružnog toka), Opštine Novo Sarajevo, doma zdravlja ali i ostalih sadržaja kao što su supermarketi, ugostiteljski objekti, banke, apoteke, saloni ljepote itd. Nedaleko se nalazi i tramvajska stanica, kao i taxi štand.

Poslovni objekat se sastoji iz 4 etaže a izgrađen je 2011. godine. Na prvoj etaži (Pr) se nalazi skladište od 150m2 koji ima višestruku namjenu gdje se moze pregraditi i urediti kao kancelarije ili ostaviti kao skladište. Na drugoj etaži (1 sprat)  se nalaze već postojeće kancelarije od 120m2 i jedan trosoban stan sa vrtom od 100m2. Na trećoj etaži (2 sprat) se nalazi četverosoban stan od 176m2 sa velikom terasom i na 4 etaži (3 sprat) se nalaze dvije prostorije sa toaletom od 30m2 i krov od 110m2.  Nekretninu prati visok stepen sigurnosti pa je tako osigurana alarmnim sistemom. Budućim zakupcima je ostavljen prostor da mogu parcelisati objekat.

Postoje dva načina izdavanja: Prvi je čitav objekat ili parcijalno prve dvije teaže (Skladište i kancelarije) cca.  270m2 (bez stana). Ispred se nalazi veliki privatni parking prostor od cca. 9 parking mjesta.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u ulici Milinkladska, naselje Hrasno Brdo.

SADRŽAJ Poslovni objekat se sastoji iz 4 etaže a izgrađen je 2011. godine. Na prvoj etaži (Pr) se nalazi skladište od 150m2 koji ima višestruku namjenu gdje se moze pregraditi i urediti kao kancelarije ili ostaviti kao skladište. Na drugoj etaži (1 sprat)  se nalaze već postojeće kancelarije od 120m2 i jedan trosoban stan sa vrtom od 100m2. Na trećoj etaži (2 sprat) se nalazi četverosoban stan od 176m2 sa velikom terasom i na 4 etaži (3 sprat) se nalaze dvije prostorije sa toaletom od 30m2 i krov od 110m2.

Ispred se nalazi veliki privatni parking prostor od cca. 9 parking mjesta.

STANDARD Plinsko etažno. Unutrašnja drvena. Vanjska PVC stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice. Internet. Alarm. Klima. Privatni parking. Video nadzor.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 260i/ 2021 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 8KM

Cijena EUR: ~4EUR

Lokacija

Adresa: Milinkladska

Grad: Sarajevo, Hrasno Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 656m2

Broj soba: 5 - 10

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 5

Godina izgradnje: 2011

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr - 3/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Ostava
Parking
Podrum
Terasa
Vrt
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Namješteno
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Videofon
Voda
Video nadzor
Gardarober
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo