Hrasno, Trg heroja

Najam, Poslovni prostor, 3 prostorije, Sarajevo, Hrasno

Višenamjenski nenamješten poslovni prostor na idealnoj lokaciji, Hrasno

0 0 60m2
700 KM ~358 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se poslovni prostor površine 60m2 u prizemlju stambeno-poslovne zgrade. Nekretnina se nalazi u ulici Trg Heroja, u naselju Hrasno koje je veoma gusto naseljeno što uvećava potencijal za obavljanje niza poslovnih djelatnosti. U neposrednoj blizini su smješteni stadion Grbavica, Osnovna škola "Hrasno", supermarket, banka, saloni ljepote i mnogi drugi. Poslovni prostor je u izvornom stanju a pogodan je za razne poslovne djelatnosti kao što su: frizerski, kozmetički, krojački salon, sportska kladionica, agencija, market, kao i sve vrste kancelarijskih djelatnosti (uredi, sjedište firme, NVO, itd.). Ispred zgrade se nalazi veći javni parking dok su stanice gradskog prevoza na svega 5 minuta udaljenosti.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Trg Heroja, naselje Hrasno. Zahvaljujući prizemnoj spratnosti, prostor je lako vidljiv i dostupan. Lokalno stanovništvo naselja Hrasno čini veliki broj potencijalnih klijenata, a u samom okruzenju postoji veći broj manjih poslovnih subjekata.

Obzirom na svoju kvadraturu i činjenicu da je registrovan kao poslovni prostor bez namjene, idealan je za kancelarijskog prostora, frizerskog salona, butika, apoteke, fast-food radnje, buregdžinice i sl. U ovoj ulici također je pozicioniran veliki broj stambenih objekata a što je činjenica koja svakako osigurava veliki broj potencijalnih klijenata

SADRŽAJ Tri prostorije i toalet.

STANDARD Grijanje na el. energiju. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Laminat. Keramičke pločice. Kablovska TV. Internet. Telefon.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 212i/ 2022 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 700KM

Cijena EUR: ~358EUR

Lokacija

Adresa: Trg heroja

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 60m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Ostava
Parking
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Voda
Javni Parking
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Aluminijska
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo