Jezero, Patriotske Lige

Najam, Poslovni prostor, 12 prostorija, Jezero

Jedinstvena prilika! Kompletno namješten hotel sa 12 soba i privatnim parkingom, Jezero

12 0 820m2
10.000 KM ~5.113 EUR
Izdaje se namješten hotel novije gradnje od cca. 820m2 (spratnosti p+2), Opština Centar. Objekat je pozicioniran u neposrednoj blizini zoološkog vrta "Pionirska Dolina", što ga čini odličnom prilikom za buduće zakupce. Bitno je istaknuti da hotel posjeduje 6 privatnih parking mjesta.

Nekretnina je novije gradnje i sagrađen je 2008. godine kada je kompletan objekat u potpunosti prilagođen potrebama hotela, redovno je održavan, te potpuno spreman da radi u punom kapacitetu. Objekat je kompletno najmješten što uveliko olakšava posao budućim zakupcima.

Objekat po trenutnom rasporedu sadrži: 12 soba (svaka soba ima vlastito kupatilo), kancelariju, vešeraj, kuhinju, veliki restoran, m/ž toalet (u prizemlju) i recepciju.

Lokacija:
Hotel se nalazi u ulici Patriotske Lige, naselje Jezero.

Sadržaj:
Objekat po trenutnom rasporedu sadrži: 12 soba (svaka soba ima vlastito kupatilo), kancelariju, vešeraj, kuhinju, veliki restoran i recepciju.

Standard:
Plinsko etažno grijanje sa alternativnim grijanjem na pelet. Vansjka alu i drvena stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket i etison u sobama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinjama. Kablovska TV. Internet.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 212i/2019 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 10.000KM

Cijena EUR: ~5.113EUR

Lokacija

Adresa: Patriotske Lige

Grad: Sarajevo, Jezero

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 820m2

Broj soba: 12

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 12

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2008

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Ostava
Klima
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad