Kovačići, Splitska

Najam, Poslovni prostor, 3 prostorije, Sarajevo, Kovačići

Kancelarijski prostor na odličnoj lokaciji u blizini Mađarske ambasade, Kovačići

1 0 125m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se namješten ili nenamješten kancelarijski prostor površine cca 125 m2, u ulici Splitska, u neposrednoj blizini Mađarske i Indonezijske ambasade. Glavne prednosti ove lokacije su blizina glavne saobraćajnice kao i mnoštvo neophodnih sadržaja, tržnih centara "Alta" i "SCC", te velikog broja državnih i međunarodnih institucija i ambasada.

U periodu od 2010. godine pa do danas, prostor je adaptiran u nekoliko različitih vremenskih intervala i tom prilikom je ugrađena nova vanjska drvena stolarija, renovirana kuhinja i kupatilo, te postavljen laminat u kancelarijama. Prostor se sastoji od jedne velike i jedne manje kancelarije, čajne kuhinje, kupatila i toaleta, predsoblja i pomoćne prostorije.

LOKACIJA Prostor se nalazi u ulici Splitska, naselje Kovačići, neposredna blizina Mađarske i Indonezijske ambasade. U okruženju se nalazi nekoliko predstavništava stranih zemalja, kao i zgrada OHR-a. Obzirom na blizinu glavne ulice, mnogobrojnih sadržaja, kao i tržnih centara "Alta" i "SCC", ova lokacija predstavlja veoma ugodno radno okruženje.

SADRŽAJ Dvije kancelarije, čajna kuhinja, kupatilo, toalet, predsoblje i pomoćna prostorija.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u kancelarijama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i toaletu. Alarm. Interfon. Internet. Video nadzor. Klima uređaj.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 149i/2017 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Splitska

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 125m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Terasa
Klima
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad