Kovačići, Emerika Bluma

Najam, Poslovni prostor, 40 prostorija, Sarajevo, Kovačići

Izuzetno atraktivan kancelarijski prostor smješten u poslovnoj zgradi sa 8 parking mjesta na izvrsnoj lokaciji u naselju Kovačići

0 0 784m2
Na upit
Iznajmljuje se kancelarijski poslovni prostor na dvije etaže (Pr+1) ukupne površine 784m2 smješten u poslovnoj zgradi sa liftom. Nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji u naselju Kovačići, ulica Emerika Bluma. U neposrednoj blizini nalazi se veliki broj državnih i međunarodnih institucija i ambasada. Lokaciju karakteriše blizina svih sadržaja potrebnih za životni ambijent i radno okruženje (shopping centri "Sarajevo City Center" i "Alta", Osnovne i srednje škole, vrtić, supermarketi, ugostiteljski objekti, banka, apoteka, trolejbuska i tramvajska stanica, dječija igrališta i parkovi, kao i popularno Vilsonovo šetalište).

Prizemlje sadrži ukupno 306m2 kancelarijskog prostora + 23m2 skladišnog prostora. Također u prizemlju su smještene i zajedničke prostorije i to 100m2 konferencijske sale te 60m2 restorana. Prvi sprat ima ukupno 380m2 kancelarijskog prostora te 98m2 arhivskog prostora.

Izgled enterijera bi se mogao prilagoditi individualnim potrebama budućih zakupaca. Zgradu prati visok stepen sigurnosti pa je tako osigurana alarmnim sistemom, video nadzorom, protivpožarnim sistemom, fizičkim obezbjeđenjem 24h a na ulazu je postavljena kontrolisana recepcija.

Bitno je naglasiti da se ispred zgrade nalazi privatni parking i budući zakupci bi na korištenje dobili 8 parking mjesta.

Lokacija:
Kancelarijski prostor se nalazi u naselju Kovačići, Opština Novo Sarajevo.

Sadržaj:
Prizemlje: Kancelarijske prostorije, skladište, zajednička konferencijska sala, restoran, mokri čvorovi.
Prvi sprat: Kancelarijske prostorije, arhivski prostor, mokri čvorovi.

Standard:
Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice (fenkojleri). Sistem grijanja-hlađenja. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Etison. Keramičke pločice. Telefon. Internet. Alarmni sistem. Video nadzor. Fizičko obezbjeđenje. Kontrolisana recepcija. Lift. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 209i/2017 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Emerika Bluma

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 784m2

Broj soba: 40

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 6

Godina izgradnje: 1999

Godina zadnje adaptacije: 2008

Sprat: Pr - 1/4

Sadržaji nekretnine
Lift
Telefon
Ostava
Klima
Interfon
Internet
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad