Marijin Dvor, Tešanjska

Najam, Poslovni prostor, 10 prostorija, Sarajevo, Marijin Dvor

Višenamjenski poslovni objekat površine 750m2 u blizini Avaz Twist Towera, Marijin Dvor

0 0 830m2
Na upit

Izdaje se atraktivan višenamjenski poslovni objekat na odličnoj lokaciji. Nalazi u neposrednoj Avazovog tornja u ulici Tešanjska. U blizini su mnoge državne institucije, međunarodne organizacije i institucije, notarski i advokatski uredi, tržni centri (Alta, SCC i Importanne) etc. Objekat ima ukupno cca. 830m2 i podijeljen je na dvije etaže. Pogodan je za razne vrste djelatnosti kao npr; sjedište firme, raznovrsne kancelarijskih djelatnosti (uredi, banke, agencije, nvo) ali i za djelatnosti koje bi imale svoju proizvodnju u objektu jer isti pruža idealne uslove za takvo nešto. Bitno je naglasiti da zakupcima na raspolaganju stoji i parkig (za 3 vozila) koji se nalazi pored objekta ali i velika garaža.

Nekretnina je u potpunosti adaptirana prije par godina i uredno održavana. Tom prilikom je postavljena nova ALU stolarija, postavljeni su novi podovi, termo-fasada je kompletno urađena, a toaleti su adaptirani. Promjenjene su sve električne instalacije i instalirano grijanje (etažno plinsko). Zgrada je pod video nadzorom, alarmnim sistemom i protiv-požarnom zaštitom.

U prizemlju se nalazi izložbeni salon, skladište, jedna kancelarija, dva toaleta, veliko predosoblje, jedna velika hala, dvije hale srednje veličine i veliko dvorište. Na prvom spratu se nalaze 2 kancelarije. Budući zakupci mogu raspored prostorija prilagoditi vlastitim potrebama.

Lokacija:
Prostor se nalazi u ulici Tešanjska, u neposrednoj blizini Avazovog tornja.

Sadržaj:
U prizemlju se nalazi izložbeni salon, skladište,1 kancelarija, dva toaleta, veliko predosoblje, 1 velika hala, 2 srednje veličine hale i veliko dvorište. Na prvom spratu se nalaze 2 kancelarije.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska ALU stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat, keramičke pločice, parket i fero beton u svim prostorijama. Keramičke pločice u toaletima. Interfon. Kablovska TV. Internet. Alarmni sistem. Video nadzor. Klima. Protivpožarna zaštita.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 228i/2015 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Tešanjska

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 830m2

Broj soba: 10

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2007

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Parking
Podrum
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor