Marijin Dvor, Tešanjska

Najam, Poslovni prostor, 10 prostorija, Sarajevo, Marijin Dvor

Višenamjenski poslovni objekat površine 750m2 u blizini Avaz Twist Towera, Marijin Dvor

0 0 830m2
Na upit

Izdaje se atraktivan višenamjenski poslovni objekat na odličnoj lokaciji. Nalazi u neposrednoj Avazovog tornja u ulici Tešanjska. U blizini su mnoge državne institucije, međunarodne organizacije i institucije, notarski i advokatski uredi, tržni centri (Alta, SCC i Importanne) etc. Objekat ima ukupno cca. 830m2 i podijeljen je na dvije etaže. Pogodan je za razne vrste djelatnosti kao npr; sjedište firme, raznovrsne kancelarijskih djelatnosti (uredi, banke, agencije, nvo) ali i za djelatnosti koje bi imale svoju proizvodnju u objektu jer isti pruža idealne uslove za takvo nešto. Bitno je naglasiti da zakupcima na raspolaganju stoji i parkig (za 3 vozila) koji se nalazi pored objekta ali i velika garaža.

Nekretnina je u potpunosti adaptirana prije par godina i uredno održavana. Tom prilikom je postavljena nova ALU stolarija, postavljeni su novi podovi, termo-fasada je kompletno urađena, a toaleti su adaptirani. Promjenjene su sve električne instalacije i instalirano grijanje (etažno plinsko). Zgrada je pod video nadzorom, alarmnim sistemom i protiv-požarnom zaštitom.

U prizemlju se nalazi izložbeni salon, skladište, jedna kancelarija, dva toaleta, veliko predosoblje, jedna velika hala, dvije hale srednje veličine i veliko dvorište. Na prvom spratu se nalaze 2 kancelarije. Budući zakupci mogu raspored prostorija prilagoditi vlastitim potrebama.

Lokacija:
Prostor se nalazi u ulici Tešanjska, u neposrednoj blizini Avazovog tornja.

Sadržaj:
U prizemlju se nalazi izložbeni salon, skladište,1 kancelarija, dva toaleta, veliko predosoblje, 1 velika hala, 2 srednje veličine hale i veliko dvorište. Na prvom spratu se nalaze 2 kancelarije.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska ALU stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat, keramičke pločice, parket i fero beton u svim prostorijama. Keramičke pločice u toaletima. Interfon. Kablovska TV. Internet. Alarmni sistem. Video nadzor. Klima. Protivpožarna zaštita.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 228i/2015 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Tešanjska

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 830m2

Broj soba: 10

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2007

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Parking
Podrum
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad