Marijin Dvor, Kalmija Baruha

Najam, Poslovni prostor, 4 prostorije, Marijin Dvor

Nenamješten kancelarijski prostor u novogradnji, Marijin Dvor

2 0 115m2
20 KM ~10 EUR
Izdaje se svijetao svijetao moderan nenamješten kancelarijski prostor površine 115m2 na drugom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Prostor se nalazi u samom centru grada, ulica Kalmija Baruha. U neposrednoj blizini nalazi se Sarajevo City Centar, veliki broj državnih i međunarodnih institucija, notarski uredi a budući zakupcima na raspolaganju stoji i bogata ponuda sadržaja potrebnog za svakodnevni život (supermarket stanice javnog prevoza, park, apoteka, pošta etc). Bitno je spomenuti činjenicu da prostor posjeduje i garažu.

Zgrada je izgrađena 2015. a koju odlikuju visok stepen gradnje i moderan dizajn. Prilikom gradnje su korišteni samo vrhunski materijali a kao neki od primjera treba spomenuti: kvalitetni parketi od izbijeljenog hrasta norveškog proizvođača "Boen", unutrašnja stolarija koja je napravljena od izbijeljenog hrasta renomirane firme "Salkanović Tišleraj" a visoki standardi evidentni su i u pogledu ugrađenih sanitarnih elemenata, renomiranih proizvođača.
Za dodatnu sigurnost stanovanja budućih vlasnika ugrađeni su video nadzor unutar i van objekta, video interfoni sa kamerama ispred glavnog ulaza i pred ulaznim vratima stana, vatrodojavni i CO2 senzori.


Nekretnina sadrži četiri prostorije, dva kupatila, balkon i predsoblje. Idealna je za sve namjene kancelarijskog tipa (agencija, predstavništvo, sjedište firme) ali i za ordinaciju i slične djelatnosti.

Lokacija:
Prostor se nalazi na drugom spratu stambene zgrade sa liftom, u ulici Kalmija Baruha, naselje Marijin Dvor u blizini Sarajevo City Centra.

Sadržaj:
4 prostorije, dva kupatila, balkon i predsoblje.

Standard:
Centralno grijanje (Vlastita kotlovnica). Vanjska drvena stolarija (izbijeljeni hrast renomirane firme "Salkanović Tišleraj"). Unutrašnja drvena stolarija. Parket (od izbijeljenog hrasta norveškog proizvođača "Boen") u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima, predsoblju i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Internet. Video-nadzor. Lift. Vatro dojava. Video-interfon.


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 434i/2018 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 20KM

Cijena EUR: ~10EUR

Lokacija

Adresa: Kalmija Baruha

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 115m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 2/6

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Klima
Interfon
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad