Marijin Dvor, Kalmija Baruha

Najam, Poslovni prostor, 4 prostorije, Sarajevo, Marijin Dvor

Nenamješten kancelarijski prostor u novogradnji, Marijin Dvor

2 0 115m2
Na upit

Izdaje se svijetao svijetao moderan nenamješten kancelarijski prostor površine 115m2 na drugom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Prostor se nalazi u samom centru grada, ulica Kalmija Baruha. U neposrednoj blizini nalazi se Sarajevo City Centar, veliki broj državnih i međunarodnih institucija, notarski uredi a budući zakupcima na raspolaganju stoji i bogata ponuda sadržaja potrebnog za svakodnevni život (supermarket stanice javnog prevoza, park, apoteka, pošta etc). Bitno je spomenuti činjenicu da prostor posjeduje i garažu.

Zgrada je izgrađena 2015. a koju odlikuju visok stepen gradnje i moderan dizajn. Prilikom gradnje su korišteni samo vrhunski materijali a kao neki od primjera treba spomenuti: kvalitetni parketi od izbijeljenog hrasta norveškog proizvođača "Boen", unutrašnja stolarija koja je napravljena od izbijeljenog hrasta renomirane firme "Salkanović Tišleraj" a visoki standardi evidentni su i u pogledu ugrađenih sanitarnih elemenata, renomiranih proizvođača.
Za dodatnu sigurnost stanovanja budućih vlasnika ugrađeni su video nadzor unutar i van objekta, video interfoni sa kamerama ispred glavnog ulaza i pred ulaznim vratima stana, vatrodojavni i CO2 senzori.


Nekretnina sadrži četiri prostorije, dva kupatila, balkon i predsoblje. Idealna je za sve namjene kancelarijskog tipa (agencija, predstavništvo, sjedište firme) ali i za ordinaciju i slične djelatnosti.

Lokacija:
Prostor se nalazi na drugom spratu stambene zgrade sa liftom, u ulici Kalmija Baruha, naselje Marijin Dvor u blizini Sarajevo City Centra.

Sadržaj:
4 prostorije, dva kupatila, balkon i predsoblje.

Standard:
Centralno grijanje (Vlastita kotlovnica). Vanjska drvena stolarija (izbijeljeni hrast renomirane firme "Salkanović Tišleraj"). Unutrašnja drvena stolarija. Parket (od izbijeljenog hrasta norveškog proizvođača "Boen") u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima, predsoblju i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Internet. Video-nadzor. Lift. Vatro dojava. Video-interfon.


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 434i/2018 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Kalmija Baruha

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 115m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 2/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Klima
Lift
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor