Marijin Dvor, Maglajska

Najam, Poslovni prostor, 3 prostorije, Sarajevo, Marijin Dvor

Nenamješten reprezentativan kancelarijski prostor u novogradnji kod Sarajevo City Centra, Marijin Dvor

1 0 83m2

Izdaje se nenamješten stan ili kancelarijski prostor, površine 83m2, smješten na 4. spratu stambeno poslovne zgrade sa liftom. Predmetna nekretnina se nalazi u ulici Maglajska, naselje Marijin Dvor u neposrednoj blizini Sarajevo City Centra. U radijusu od nekoliko stotina metara smještene su sve važnije vladine i nevladine institucije: Općina Centar, Općinski Sud, Ministarstvo Unutrašnjih Poslova, Poslovni centar Skenderija, banke, advokatski i notarski uredi i drugo. U neposrednoj blizini samog objekta smještene su: tramvajska stanica cca 2 minute hoda, trolejbuska stanica cca 4 minute hoda i autobuska stanica cca 2 minuta hoda.

Zgrada u kojoj je smješten prostor je stambeno-poslovni objekat sa 15 luksuznih apartmana, dva penthouse stana i poslovnim prostorima u prizemlju i na prvom spratu zgrade. Zgrada je opremljena najkvalitetnijim materijalima, sa vrhunskom zvučnom i termo izolacijom, te savremenim sistemom hlađenja i grijanja. Nosivi zidovi su armirano-betonski, fasadni opekarski blok sa 15 cm termoizolacije, a unutrašnji, pregradni od siporeks blokova. Vanjska stola-rija je Schüco, aluminijskog profila, sa troslojnim staklom i unutrašnjom bijelom bojom. Parket je 14 mm na multi-layer šperploči sa završnim prirodnim furnirom i habajućim slojem debljine 2,4 do 3 mm. Oprema za kupatilo je od vrhunskih svjetskih proizvođača.

Sigurnost objekta je na najvišem nivou, uz kompletan video-nadzor. Svaki stan posjeduje video interfone sa kamer-ama pred glavnim ulazom kao i pred ulaznim - protivprovalnim i protivpožarnim vratima.

Prilikom gradnje su korišteni samo vrhunski materijali a kao neki od primjera treba spomenuti: vanjska schucco sto-larija, kvalitetni parketi od od hrasta a visoki standardi evidentni su i u pogledu ugrađenih sanitarnih elemenata, renomiranih proizvođača.

Ovaj prostor pogodan je za širok spektar kancelarijskih djelatnosti: predstavništva firmi, advokatske komore, agenci-je, call centri i slično.

Prostor se sastoji od jedne velike i dvije manje prostorije, kupatila, zatvorene lođe i predsoblja.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi na izrazito atraktivnoj lokaciji u ulici Maglajska, naselje Marijin Dvor u neposrednoj blizini Sarajevo City Centra. Smješten je na 4. spratu stambeno- poslove zgrade sa liftom izgrađene 2016. godine.

Sadržaj:
Prostor se sastoji od jedne velike prostorije i dvije manje prostorije, kupatila, zatvorene lođe i predsoblja.

Standard:
Grijanje na fan-coilere. Vanjska pvc stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu,toaletu i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Internet. Video-nadzor. Lift. Video-interfon.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kup-ca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 018i/2019 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Maglajska

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 83m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2016

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: 6/7

Sadržaji nekretnine
Lođa
Lift
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Toplotna pumpa
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor