Otoka, Džemala Bijedića

Najam, Poslovni prostor, 3 prostorije, Sarajevo, Otoka

Poslovni prostori na dobroj lokaciji u novogradnji pored novog “Binga”, ulica Džemala Bijedića

0 0 286m2
Na upit

Opis nekretnine:

Iznajmljuje se nenamješten poslovni prostor površine 286m2 smješten u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta "Miljacka" u ulici Džemala Bijedića. Veliki broj sadržaja se nalazi u blizini nekretnine, a bitno je izdvojiti supermarkete Konzum i Bingo, apoteku, pijacu, ugostiteljske objekte, osnovnu školu, stanice gradskog prevoza su udaljene svega par minuta. Veliki zajednički parking se također nalazi u neposrednoj blizini a u suterenu velika garaža gdje zakupci mogu dodatno unajmiti mjesta.

Prostor je pogodan za sve vrste kancelarijskih djelatnosti (ured, sjedište firme i banke, agencije, nvo) kao i razne druge namjene (ordinacija, klinika, fitnes).
Ovaj novoizgrađeni stambeno-poslovni kompleks nudi novu urbanu sredinu za vrhunski životni stil osiguravajući mir i zaštitu budući stanara, te je lokacija dobro poznata i atraktivna, tako da je prostor pogodan za različite namjene, Pri izgradnji su korišteni najkvaliteniji materijali.

Prostor sadrži jednu veliku prostoriju, dvije dodatne prostorije, toalet, malu kuhinju i predsoblje.

Lokacija:

Poslovni prostori se nalaze na dobroj lokaciji u Novom Gradu u ulici Džemala Bijedića, u neposrednoj blizini novog Binga.

Sadržaj:

Tri prostorije, toalet, kuhinja i predsoblje.

Standard:

Centralno grijanje (vlastita kotlovnica). Vanjska ALU i PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramika u prostorijama. Keramičke pločice u toaletima i holovima. Interfon. Kablovska TV. Internet. Alarmni sistem. Lift. Klima.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 158i/2019 SGa

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 286m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2018

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: Pr/14

Sadržaji nekretnine
Garaža
Ostava
Parking
Alarm
Klima
Lift
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Stolarija
Aluminijska
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad