Pofalići, Zmaja od Bosne

Najam, Poslovni prostor, 6 prostorija, Sarajevo, Pofalići

Moderni kancelarijski prostori u novoj poslovnoj zgradi na Pofalićima (dostupne kvadrature od 570m2 do 4000m2)

0 0 570-4000m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sjajna prilika na tržištu. Sa zadovoljstvom predstavljamo i nudimo moderne kancelarijske prostore smještene u novoj poslovnoj zgradi na Pofalićima (ukupne dostupne površine cca. 4000m2)

Kancelarijski prostori su raspoređeni na ukupno 7 etaža dostupnih za najam od ukupno 14 (koje se nalaze na spratovima od 8 do 14, svaka etaža je površine 570m2). Krasi ih veoma lijep pogled u kombinaciji sa puno prirodnog osvjetljenja. Postoji mogućnost iznajmljivanja cijelog ili više spratova, ovisno o željenoj kvadraturi, te kreiranja radnog prostora prema vašim željama i standardima.

Objekat je smješten na odličnoj lokaciji na samoj sredini grada Sarajeva. Kao neke od prednost možemo spomenuti da se u blizini zgrade nalaze i mnogi poslovno-prodajni prostori, novoizgrađene stambene zgrade (S2 Butmir, Nova Otoka, Sarajevo Tower, Unipromet) supermarketi, banke, a u blizini su smješteni tržni centri (Sarajevo City Centar, Bosmal City Centar, Mercator), osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, olimpijski bazen Otoka, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Dom zdravlja-Kumrovec, te mnoge državne institucije, notarski uredi.

Poslovna zgrada se sastoji od -2+p+14 spratova sa velikom garažom (na dviije etaže s tim da svakoj etaži pripada cca. 3 garažna mjesta). Svi spratovi su slične površine (570m2) i broja prostorija, a mogu se po potrebi odvojeno unajmiti i dodatno pregrađivati.

Kao neke od glavnih karakteristika i odlika objekta su :

  • Odlična lokacija
  • 4-cjevni sistem grijanja/hlađenja
  • Na samoj saobraćajnici tramvajskih i autobusnih linija
  • Blizina glavnih, administrativnih državnih centara
  • Recepcija, smještena u lobi području
  • Sigurnosne mjere i kontrola pristupa
  • Protupožarni i nadzorni sistem
  • Opremanje radnog prostora po vlasitim željama i zahtjevima
  • Veličine spratova: cca. 570 kvadratnih metara
  • Parking/Garaža : 2 nivoa pokrivenih bezbjedonosnim sistemom, 3 garažna mjesta po etaži
  • 4 brza lifta
  • Spušteni strop i uzdignut pod
  • LED rasvjeta
  • Halogen-free kablovi elektroinstlacija

LOKACIJA Poslovna zgrada se nalazi  na Pofalićima, Opština Novo Sarajevo. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u okruženju su smješteni tržni centri( Sarajevo City Centar, Bosmal City Centa, Mercator), osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Dom zdravlja, te mnoge državne institucije, notarski uredi.

SADRŽAJ Postor ukupno sadrži cca. 4000m2 kancelarijskog prostora raspoređenog na ukupno 7 spratova dostupnih za najam (sa mogućnošću iznajmljivanja cijelog ili više spratova, ovisno o željenoj kvadraturi, te kreiranju radnog prostora prema željama i standardima zakupca).

STANDARD Centralni sistem grijanja i hlađenja (Fan coileri). Vanjska alu stolarija. Unutrašnja alu stolarija. Itisoni u prostorijama. Keramičke pločice u toaletima i holovima. Interfon. Kablovska TV. Internet. Alarmni sistem. Lift. Klima.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 065i/2021 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Zmaja od Bosne

Grad: Sarajevo, Pofalići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 570 - 4000m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 2016

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: -2 - 0/14

Sadržaji nekretnine
Garaža
Ostava
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Lift
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Videofon
Voda
Video nadzor
Grijanje
Centralni sistem grijanja i hlađenja
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad