Pofalići, Kolodvorska

Najam, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Pofalići

Poslovni prostor opremljen za ugostiteljstvo, Kolodvorska ulica (Šentada), Pofalići

0 0 34m2
900 KM ~460 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se poslovni prostor površine 34m2 smješten u poslovnom centru šentada. Nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Kolodvorska atraktivnoj zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti poslovanja pa se tako u radijusu od samo 400 metara nalaze šoping centri "Super Konzum" i "Robot", hipermarket "Bingo", brojne banke, notarski uredi, ugostiteljski objekti, apoteka, Vilsonovo šetalište i mnogi drugi. Izuzetno je dobro povezan sa ostalim dijelovima grada javnim gradskim saobraćajem jer je tramvajsko stajalište udaljeno svega 100 metara. U bližem okruženju se nalaze tri javna parkinga što uveliko olakšava pristup budućim klijentima.

Kompletna adaptacija prostora je urađena 2014. godine i trenutno je namjenjen za ugostiteljstvo, ali se po dogovoru može prilagoditi za sve ostale namjene. Velika prednost su veliki stakleni portali pa je prostor lako vidljiv i pristupačan, a ispred prostora se nalazi veliki javni parking te je pristup istom uveliko olakšan. Ostavljeno je mnogo mogućnosti za postavljanje reklama i maksimalno eksponiranje, što budućem zakupcu pruža dodatnu opciju za brendiranje u cijelom području oko prostora.

Poslovni prostor se sastoji od jedne prostorije sa kuhinjom i mokrog čvora, a postoji i mogućnost bašte, ovisno o dogovoru sa vlasnikom.

LOKACIJA Ulica Kolodvroska, naselje Pofalići, Opština Novo Sarajevo.

SADRŽAJ Jedna prostorija sa kuhinjom, mokri čvor.

STANDARD Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice. Vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u svim prostorijama. Kablovska TV. Internet. Telefon.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 008i/2018 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 900KM

Cijena EUR: ~460EUR

Lokacija

Adresa: Kolodvorska

Grad: Sarajevo, Pofalići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 34m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad