Rajlovac, Safeta Zajke

Najam, Poslovni prostor, 14 prostorija, Sarajevo, Rajlovac

Moderan i funkcionalan poslovni objekat u Rajlovcu

0 0 1000m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

Izdaje se funkcionalan i moderan poslovni objekat  u naselju Rajlovac. Objekat je sagrađen 2018. godine uz korištenje kvalitetnih materijala. Nalazi se u neposrednoj blizini glavne ulice, koja je bogata raznovrsnim poslovnim sadržajima, i odlično je pozicioniran za samoreklamiranje.

Na prvom spratu nalazi se poslovna sala od također 500m2. Zbog svoje četverostrane orjentacije tokom cijelog dana je prisutna sunčeva svjetlost. Sala je odlične dispozicije za kancelarijske djelatnosti koje iziskuju veliki prostor i potupunu uvezanost. Pod poslovne sale krasi odlično dizajniran i vrlo kvalitetan granit dok se na plafonu nalazi LED rasvjeta. Poslovna sala posjeduje zaseban toalet (M/Ž). Kompletan prostor je pokriven video nadzorom i posjeduje alarm.

Na drugom spratu nalaze se 11 poslovnih soba sa 5 kuhinja. Raspored ovih soba je planiran i namjenski pravljen za funkcije biroa a naročito je pogodan za informaciono-komunikacione djelatnosti (programerske firme, call centri, računovodstvo i sl.) Ukupna kvadratura drugog sprata iznosi 500m2 sa mogućnošću da se prostor podijeli po željama i potrebama zakupca.

Grijanje na svim etažama je električno dok većina prostorija posjeduje klima uređaje.

Vlasnik nudi mogućnost iznajmljivanja cijelog objekta ili parcijalno po etažama ili za drugi sprat može i polovina etaže sa istom cijenom po m2.

LOKACIJA Poslovni objekat se nalazi u ulici Safeta Zajke, naselje Rajlovac.

SADRŽAJ Na prvom spratu se nalazi velika poslovna sala od 500m2 sa jednim toaletom. Na drugom spratu se nalazi 11 poslovnih soba sa 5 kuhinja i 4 toaleta.

STANDARD Električno grijanje, unutrašnja drvena i vanjska PVC stolarija, podovi laminat i granit, priključci za telefon i internet, interfon, alarm, video nadzor, blindo vrata, garaža, privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 019/2020 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Safeta Zajke

Grad: Sarajevo, Rajlovac

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 1000m2

Broj soba: 14

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 7

Godina izgradnje: 2018

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 1 - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo