Skenderija, Skenderija

Najam, Poslovni prostor, 3 prostorije, Skenderija

Namješten kancelarijski prostor površine 75m2 u blizini zgrade "EU", Skenderija

1 0 75m2
1.650 KM ~844 EUR

Iznajmljuje se u potpunosti namješten kancelarijski prostor površine 75m2 na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Prostor se nalazi u naselju Skenderija, ulica Podgaj. U neposrednoj blizini nalazi se zgrada Federalnog Parlamenta, šoping centar BBI, veliki broj državnih i međunarodnih institucija, notarski uredi, a budući zakupcima na raspolaganju stoji i bogata ponuda sadržaja potrebnog za svakodnevni život (supermarket stanice javnog prevoza, park, apoteka, pošta itd).

Zgrada u kojoj je smješten prostor izgrađena 2004. godine, a odlikuje je visok standard gradnje i moderan dizajn. Prostor je dodatno adaptiran u nekoliko navrata i tom prilikom je postavljen klima uređaj, te ugrađeni novi kuhinjski elementi. Kompletno je najmješten uredskim namještajem koji je na raspolaganju budućim zakupcima.

Nekretnina sadrži tri prostorije, kompletno opremljenu kuhinju koja je u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom i predsoblje. Idealna je za sve namjene kancelarijskog tipa ali i za ordinaciju i slične djelatnosti.

Lokacija:
Prostor se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Podgaj, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini zgrade "EU", naselje Skenderija.

Sadržaj:
Tri prostorije, kupatilo, kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Internet. Klima. Lift.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 134i/2014 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.650KM

Cijena EUR: ~844EUR

Lokacija

Adresa: Skenderija

Grad: Sarajevo, Skenderija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 75m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2004

Godina zadnje adaptacije: 2011

Sprat: 1/8

Sadržaji nekretnine
Klima
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad