Sokolović Kolonija, Umihane Čuvidine

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Sokolović Kolonija

Namješten i adaptiran poslovni prostor pogodan za apoteku, Sokolović Kolonija, Ilidža

0 0 300m2
10 KM ~5 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se trostrano orjentisan adaptiran i namješten poslovni prostor na dvije etaže, prizemlje plus galerija stvarne površine cca. 300m2 (informacije od vlasnika nekretnine). Predmetna nekretnina smještena je u naselju Sokolović Kolonija nadomak Pete Osnovne škole i Ali-Begove džamije. U neposrednoj blizini, cca 2 minute hoda, smještena je i autobuska stanica koja ovo naselje povezuje sa centrom Ilidže. Ova nekretnina je smještena na prometnoj lokaciji u ulici Umihane Čuvidine. Važno je napomenuti da se ispred objekta nalazi zajednički parking sa cca. 10 parking mjesta.

Objekat je izgrađen 2010. godine pri čemu je vlasnik koristio kvalitetne materijale pri gradnji. Adaptacija ovog poslovnog prostora izvršena je zadnjih godina kada je vlasnik postavio keramičke pločice u cijelom objektu, promijenio krovnu konstrukciju, ugradio rigipsne pregrade i renovirao zidove.

Poslovni prostor prostire se na dvije etaže (Pr+Galerija). U prizemlju se nalazi jedna velika prostorija sa prijemnim dijelom i pultom, kao i radna prostorija iza pulta. Na galeriji se nalazi jedna prostorija, ostava i toalet.

Važno je napomenuti da se u ovom objektu prije nalazila apoteka te da je ovaj poslovni prostor u potpunosti namješten za tu svrhu.

LOKACIJA Predmetna nekretnina smještena je u naselju Sokolović Kolonija u neposrednoj blizini Pete Osnovne škole u ulici Umihana Čuvidina

SADRŽAJ Dvije prostorije na dvije etaže, ostava i toalet.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Keramika u prizemlju. Brodski pod na galeriji. Telefon. Kablovska TV. Tavan. Ostava. Alarm. Internet. Video nadzor.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 270i/2022 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 10KM

Cijena EUR: ~5EUR

Lokacija

Adresa: Umihane Čuvidine

Grad: Sarajevo, Sokolović Kolonija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 300m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2010

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: Pr - 1/0

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Plin
Voda
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo