Stari Grad, Pehlivanuša

Najam, Poslovni prostor, 3 prostorije, Sarajevo, Stari Grad

Odlična prilika! Adaptiran višenamjenski poslovni prostor sa portalima iza Katedrale

0 0 84m2
Na upit

Opis nekretnine:

Izdaje se poslovni prostor površine 84m2 smješten u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na samom početku ulice Pehlivanuša, uz taxi štand. Nekretnina je pozicionirana u neposrednoj blizini Katedrale, ulice Mula Mustafe Bašeskije sa tramvajskim stajalištem i ulice Ferhadija, koja predstavlja žilu kucavicu poslovne i turističke zone grada Sarajeva.

Pored fantastične lokacije u samom srcu grada, kao glavne odlike ove nekretnine izvajaju se vrhunska adaptacija, odlična pozicija pogodna za razne poslovne namjene, te veliki stakleni portali od poda do plafona okrenuti prema prometnoj ulici, koji će osigurati izvanrednu mogućnost promocije za bilo koju djelatnost.

Poslovni prostor sadrži tri prostorije, server sobu i toalet.

Predmetna nekretnina je adaptirana u nekoliko različitih vremenskih intervala a bitno je istaknuti da je urađeno sljedeće: izmjena električnih i vodovodnih instalacija, postavljanje keramičkih pločica, zatim ugradnja novog ventilacionog sistema i klimatizacije, ugradnja plinskog „Vaillant“ bojlera, postavljanje unutrašnje drvene i aluminijske stolarije te vanjske aluminijske stolarije sa portalima, kao i ugradnja plakara od punog drveta za potrebe skladištenja kancelarijskog materijala. Osiguran je alarmnim sistemom i video nadzorom.

Obzirom na lokaciju, spratnost i kvadraturu, poslovni prostor je idealan za širok spektar djelatnosti.

Lokacija:


Poslovni prostor  se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Pehlivanuša, u strogom centru poslovne i turističke zone grada. Sve bitne državne institucije, historijski, vjerski i kulturni objekti su na udaljenosti svega nekoliko minuta hoda. U neposrednoj blizini se nalazi Katedrala a u radijusu od cca. 400 metara smješteni su Narodno pozorište, Bosanski kulturni centar, Štrosmajerova ulica, Ekonomski fakultet, Baščaršija kao i parkovi i zelene površine. U blizini nekretnine nalazi se nekoliko supermarketa, tržnica i pijaca, mnoštvo ugostiteljskih objekata kao i tramvajsko i taxi stajalište koje omogućava dobru povezanost sa ostalim dijelovima grada i izuzetno visoku frekventnost prolaznika.

Sadržaj:

Poslovni prostor sadrži tri prostorije, server sobu i toalet..

Standard:

Etažno plinsko grijanje. Vanjska aluminijska stolarija. Stakleni portali. Unutrašnja drvena i aluminijska stolarija. Keramičke pločice. Ventilacijski sistem. Klima uređaji. Internet. Alarmni sistem. Video nadzor.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 231i/2020 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Pehlivanuša

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 84m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Alarm
Klima
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Alumijin i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor