Stari Grad, Gazi Husref-begova

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Stari Grad

Višenamjenski poslovni prostor u prizemlju sa velikim drvenim portalima, Baščaršija

0 0 31m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se nenamješten višenamjenski poslovni prostor površine 31m2. Prostor se nalazi na prizemlju impozantnog novoizgrađenog poslovnog objekta Gazi Husref-begove biblioteke u samom srcu kulturno-historijskog centra grada Baščaršije. U neposrednoj blizini nalazi se velika ponuda sadržaja (restorani, pekara, apoteka, pošta itd). Bitno je naglasiti da se prostor nalazi na vrlo prometnoj lokaciji sa velikom frekvencijom pješaka.

Izgradnja kompleksa završena je 2014. godine, a treba spomenuti da je investitor prilikom gradnje koristio materijale vrhunske kvalitete, a što se najbolje ogleda u vanjskoj drvenoj stolariji (bijeli bor), te kvalitetnim kamenim podovima. Osim toga treba istaknuti da sam objekat odiše historijom, te pruža jedan poseban ugođaj i izvanredan potencijal. Prostor je pogodan za razne namjene prodajnog tipa ali i kancelarijskog (agencija, sjedište firme, dućan itd).

Nekretnina se sastoji od jedne prostorije sa velikim portalima i galerije. Postoji opcija ugradnje mokrog čvora obzirom na pripremljene instalacije i priključke.

LOKACIJA Prostor se nalazi u prizemlju a u sklopu novoizgrađenog kompleksa Gazi Husref-begove biblioteke u samom srcu Baščaršije.

SADRŽAJ Prostor se sastoji od jedne prostorije sa velikim portalima i galerije. (Postoji opcija ugradnje mokrog čvora)

STANDARD Električno grijanje (Fenkojleri). Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Kameni podovi u svim prostorijama. Kablovska TV. Telefon. Internet. Video nadzor. Klima.

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 085i/2014 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Gazi Husref-begova

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 31m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2014

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari Grad