Stari Grad, Obala Isa-Bega Ishakovića

Najam, Poslovni prostor, 4 prostorije, Sarajevo, Stari Grad

Višenamjenski poslovni prostor preko puta Baščaršije, Stari Grad

1 0 30m2
1.000 KM ~511 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se potpuno adaptiran kancelarijski prostor površine 30m2 na visokom prizemlju stambeno-poslovnog objekta u ulici Obala Isa-Bega Ishakovića, tačno preko puta Baščaršije. Objekat je izgrađen 2007. godine, a posljednja adaptacija urađena je 2015.godine. Prostor sadrži četiri zasebne prostorije, malu recepciju na ulazu i kupatilo, a po željama i preferencijama budućih zakupaca se mogu fizički spojiti u jednu cjelinu. Također, vlasnik nekretnine je omogućio budućim zakupcima da mogu iznajmiti i dio tog poslovnog prostora površine 31,85m2.

Poslovni prostor se nalazi samo 100 metara od Baščaršije, na veoma atraktivnoj lokaciji. Također, u blizini nekretnine nalaze se tramvajska i trolejbuska stanica, cca. 1 minuta hodom. Bitno je napomenuti da se ispred poslovnog prostora nalazi veliki parking, a vlasnik posjeduje dva privatna parking mjesta, kao i malu terasu na ulazu.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na visokom prizemlju privatnog stambeno-poslovnog objekta u ulici Obala Isa-Bega Ishakovića. Lokacija objekta omogućava budućim klijentima i uposlenicima lagan pristup.

SADRŽAJ Poslovni prostor sadrži četiri zasebne prostorije, malu recepciju na ulazu i kupatilo, a po željama i preferencijama budućih zakupaca se mogu fizički spojiti u jednu cjelinu.

STANDARD Centralno grijanje (vlastita kotlovnica). Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Laminat. Terasa. Interfon.Alarm. Video nadzor. Dva privatna parking mjesta.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 396i/2018 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.000KM

Cijena EUR: ~511EUR

Lokacija

Adresa: Obala Isa-Bega Ishakovića

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 30m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2007

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 0.5/0

Sadržaji nekretnine
Parking
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad