Stup, Tvornička

Najam, Poslovni prostor, Ilidža, Stup

Kancelarijsko-skladišni prostori u adaptiranom objektu u krugu "Energoinvesta", Stup

0 0 2100m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuju se kancelarijsko-skladišni poslovni prostori površine cca 2100m2 smješteni u adaptiranoj poslovnoj zgradi koja se nalazi u ulici Tvornička, u krugu "Energoinvesta" na Stupu. Lokacija je odlično uvezana javnim saobraćajem sa svim dijelovima grada. Glavna saobraćajnica i tramvajska stanica su udaljene 5 minuta od zgrade a u neposrednoj okolini nalazi se supermarket "Konzum", restoran "Sahan", više poslovnih objekata, tržni centri, Aerodrom Sarajevo i magistralni put M-17.

Objekat je kompletno renoviran 2009. godine što uključuje: AB konstrukcija, aluminijska stolarija, protivpožarna instalacija, zajednički sistem kotlovnica na plin i tečno gorivo, laminat i dr. Posebna pažnja je posvećena rasvjeti tako da su sve kancelarije odlično osvjetljene što stvara idealan radni ambijent. Objekat je osiguran alarmnim sistemom i video nadzorom. Ispred zgrade se nalazi pripadajuči parking za cca 15 vozila dok je u neposrednoj blizini zajednički parking.

Prizemlje sadrži skladišni prostor površine 925m2 (visina stropa je 4,9m2) koje je moguće podijeliti na manju površinu i kancelarijski prostor površine 216m2. Prvi sprat sadrži kancelarijski prostor površine cca 540m2 . Također postoji dodatna opcija najma prodajno-kancelarijskog prostora od 127m2 u drugom susjedom objektu (koji se sastoji od 2 prostorije).

Posebno je bitno istaknuti da je moguće unajmiti onoliko kvadrata koliko je potrebno budućim zakupcima, a sve po dogovoru sa vlasnicima. 

LOKACIJA Poslovni objekat se nalazi u ulici Tvornička u krugu "Energoinvesta", naselje Stup. Također, prostorije se nalaze u okviru PC Stup.

SADRŽAJ 

  • Prizemlje: Skladište od 925m2, kancelarije od 216m2;
  • Prvi sprat: Kancelarije od 540m2;
  • Dodatni prostor od 127m2.

STANDARD Kombinovani sistem grijanja na plin i tečno gorivo. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Laminat u kancelarijama. Ukrasni kamen u hodnicima. Keramičke pločice u mokrim čvorovima. Protivpožarni sistem. Telefon. Internet. Alarmni sistem. Video nadzor. Parking.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 306i/2017 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Tvornička

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 2100m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr - 1/0

Sadržaji nekretnine
Garaža
Ostava
Parking
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad