Stup, Tvornička

Najam, Poslovni prostor, Ilidža, Stup

Kancelarijsko-skladišni prostori u adaptiranom objektu u krugu "Energoinvesta", Stup

0 0 2100m2
Na upit
Iznajmljuju se kancelarijsko-skladišni poslovni prostori površine cca 2100m2 smješteni u adaptiranoj poslovnoj zgradi koja se nalazi u ulici Tvornička, u krugu "Energoinvesta" na Stupu. Lokacija je odlično uvezana javnim saobraćajem sa svim dijelovima grada. Glavna saobraćajnica i tramvajska stanica su udaljene 5 minuta od zgrade a u neposrednoj okolini nalazi se supermarket "Konzum", restoran "Sahan", više poslovnih objekata, tržni centri, Aerodrom Sarajevo i magistralni put M-17.

Objekat je kompletno renoviran 2009. godine što uključuje: AB konstrukcija, aluminijska stolarija, protivpožarna instalacija, zajednički sistem kotlovnica na plin i tečno gorivo, laminat i dr. Posebna pažnja je posvećena rasvjeti tako da su sve kancelarije odlično osvjetljene što stvara idealan radni ambijent. Objekat je osiguran alarmnim sistemom i video nadzorom. Ispred zgrade se nalazi pripadajuči parking za cca 15 vozila dok je u neposrednoj blizini zajednički parking.

Prizemlje sadrži skladišni prostor površine 851m2 koje je moguće podijeliti na manju površinu i kancelarijski prostor površine 303m2. Na međuetaži se nalaze dvije kancelarije ukupne površine 78m2. Prvi sprat sadrži kancelarijski prostor površine 406m2 i jednu skladišno-magacinsku prostoriju od 65m2. Ostala kvadratura spada na zajedničke prostorije i mokre čvorove.

Posebno je bitno istaknuti da je moguće unajmiti onoliko kvadrata koliko je potrebno budućim zakupcima, a sve po dogovoru sa vlasnicima.

Lokacija:
Poslovni objekat se nalazi u ulici Tvornička u krugu "Energoinvesta", naselje Stup.

Sadržaj:
Prizemlje: Skladište od 851m2, kancelarije od 303m2;
Međuetaža: Dvije kancelarije površine 78m2;
Prvi sprat: Kancelarije od 406m2, skladišno-magacinski prostor od 65m2.

Standard:
Kombinovani sistem grijanja na plin i tečno gorivo. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Laminat u kancelarijama. Ukrasni kamen u hodnicima. Keramičke pločice u mokrim čvorovima. Protivpožarni sistem. Telefon. Internet. Alarmni sistem. Video nadzor. Parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 306i/2017 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Tvornička

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 2100m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr - 1/0

Sadržaji nekretnine
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Ostava
Parking
Internet
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad