Velešići, Muhameda Ef. Pandže

Najam, Poslovni prostor, 3 prostorije, Velešići

Višenamjenski poslovni prostor na prvom spratu, Velešići

0 0 192m2
2.880 KM ~1.473 EUR

Izdaje se nenamješten višenamjenski poslovni prostor površine 192m2 na prvom spratu zgrade u ulici Muhameda ef. Pandže, u Velešićima. U okruženju se nalazi veliki broj ustanova, institucija, škola te stanice javnog prevoza. Prostor je pogodan za razne djelatnosti tipa: ordinacija, sjedišta firme, salon ljepote.

Prostor je zadnjih godina adaptiran te uredno i redovno održavan.

Poslovni prostor trenutno sadrži tri prostorije (ali se uz male preinake mogu dobiti dodatne prostorije), kuhinju, recepciju i toalet.

 

Lokacija:

Prostor se nalazi u Velešićima.

 

Sadržaj:

Tri prostorije, kuhinja, recepcija i toalet.

 

Standard:

Etažno plinsko grijanje. Vanjska pvc stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u prostorijama. Keramičke pločice u toaletu i kuhinji. Kablovska TV. Internet.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 554i/2019 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 2.880KM

Cijena EUR: ~1.473EUR

Lokacija

Adresa: Muhameda Ef. Pandže

Grad: Sarajevo, Velešići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 192m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad