Vitez, Bosna i Hercegovina

Najam, Poslovni prostor, 20 prostorija, Vitez

Moderni poslovni prostori u novoizgrađenom poslovnom centru u Vitezu površine cca. 6000m2 (dostupne kvadrature od 10m2 do 6000m2)

0 0 10-6000m2
Na upit

Sjajna prilika na tržištu. Sa zadovoljstvom predstavljamo i nudimo moderne poslovne prostore smještene u novoizgrađenom poslovnom objektu u Vitezu (ukupne površine cca. 23000m2 a slobodne cca. 6000m2.)

Poslovni prostori su raspoređeni na ukupno su+pr+4 etaže dostupnih za najam, sa mogućnošću iznajmljivanja dijela ukupne slobodne površine, a ovisno o željenama i potrebama zakupaca.

Poslovni centar je smješten na odličnoj lokaciji u srcu poslovne zone Vitez a pored poznatog centra FIS Vitez što budućim zakupcima garantuje veliku frekvenciju kupaca. Kao neke od prednost možemo spomenuti da se u blizini zgrade nalaze i mnogi poslovno-prodajni prostori, novoizgrađene poslovne zgrade i objekti, supermarketi, banke.

U sklopu objekta se nalazi kongresna dvorana (koju je moguće unajmiti po potrebi), te hotel sa spa centrom i bazenom. Bitno je spomenuti da se ispred objekta nalazi veliki javni parking.

Poslovna zgrada se sastoji od su+pr+4 sprata (sa velikom garažom u suterenu), ukupne je površine 23000m2 a slobodnog prostora cca. 6000m2.

Uz poslovni objekat se nalazi veliko skladište ukupne površine 2x po 5000m2 a koje je moguće zasebno unajmiti po potrebi.

 

Kao neke od glavnih karakteristika i odlika objekta su :

¨       Atraktivna lokacija

¨       Na samoj saobraćajnici

¨       blizina brojnih drugih poslovnih objekata i centara

¨       Recepcija, smještena u lobi području

¨       Veliki javni parking

¨       4 brza lifta i 1 teretni

 

Lokacija:

Poslovni centar je smješten na odličnoj lokaciji u srcu poslovne zone Vitez a pored poznatog centra FIS Vitez što budućim zakupcima garantuje veliku frekvenciju kupaca.  Kao neke od prednost možemo spomenuti da se u blizini zgrade nalaze i mnogi poslovno-prodajni prostori, novoizgrađene poslovne zgrade i objekti, supermarketi, banke.

 

Sadržaj:

Poslovna zgrada se sastoji od su+pr+4 sprata (sa velikom garažom u suterenu) ukupne površine 23000m2 a slobodnog prostora cca. 6000m2.

 

Standard:

Centralni sistem grijanja i hlađenja. Vanjska ALU stolarija. Unutrašnja alu stolarija. Keramičke pločice ( po želji može i drugi materijal) u prostorijama. Keramičke pločice u toaletima i holovima. Interfon. Kablovska TV. Internet. Alarmni sistem. Lift. Klima.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 388i/2019 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Bosna i Hercegovina

Grad: Vitez

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 10 - 6000m2

Broj soba: 20

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2008

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: Su - 4/4

Sadržaji nekretnine
Garaža
Ostava
Alarm
Klima
Lift
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Satelitska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Grijanje
Klima
Vlastita kotlovnica
Stolarija
Aluminijska
PVC i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor