Vogošća, Vogošća industrijska zona

Najam, Poslovni prostor, Vogošća

Višenamjenski poslovni prostor, pogodan za skladište i radionice, industrijska zona Vogošća

0 0 970m2
6.000 KM ~3.068 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se poslovni prostor površine 970m2 koji se nalazi u suterenu i predstavlja dio poslovnog objekta pozicioniranog unutar poslovnog kompleksa u industrijskoj zoni u Vogošći.

Poslovno-proizvodni prostor je izgrađen 2014. godine a dio koji se iznajmljuje u suterenu u svom sastavu ima proizvodnu halu-radionicu sa zasebnom prostorijom, kao i odvojeni prilaz za vozila čime se skladištenje uveliko olakšava. Visina profila je cca. 4.0 m, sa ugrađenim aluminijskim prozorima.

Jedna od prednosti ovog tipa nekretnine je njegova višestruka namjena. Obzirom na lokaciju i površinu ovaj tip objekta se može koristiti kao proizvodna hala, radionica, servis, skladište, razni industrijski pogoni, automehaničarske radnje i sl. Budućim zakupcima se ostavlja mogućnost prilagođavanja poslovnog prostora prema vlastitim potrebama i namjenama.

Bitno je napomenuti da ovaj poslovni objekat u svom sastavu posjeduje ekonomsko dvorište kao i vlastiti parking prostor ispred objekta, od kojih se dio stavlja na raspolganje i korištenje budućim zakupcima.

Način gradnje i lokacija na kojoj je pozicioniran objekat pogoduju za razne vrste malog biznisa, proizvodnju, radionice i skladištenje.

LOKACIJA Proizvodno-poslovni objekat se nalazi u sklopu poslovnog kompleksa u industrijskoj zoni u Vogošći.
Prednost ove lokacije je u njenom položaju na raskršću magistralnih i regionalnih puteva, a u neposrednoj blizini je sva Opštinska administracija kao finansijske i sve druge potrebne institucije dovoljne za poslovanje jedne kompanije.

SADRŽAJ Proizvodno-poslovni prostor se nalazi u suterenu poslovnog objekta sa zasebnim ulazom, sastoji se od poslovne hale- radionice i zasebne prostorije površine 32.82m2. Poslovna hala je prema dosadašnjim namjenama podjeljena u nekoliko zasebnih prostorija: autopraonica površine 48.00 m2, skladište 210.10 m2, garažni prostor 577.00 m2.

STANDARD Vanjska aluminijska stolarija. Sigurnosna roll-up vrata sa električnim podizačima. Alarmni sistem zaštite ""Gama AA"" .

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 007i/2017C

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 6.000KM

Cijena EUR: ~3.068EUR

Lokacija

Adresa: Vogošća industrijska zona

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 970m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: -0.5/0

Sadržaji nekretnine
Ostava
Parking
Električna energija
Kanalizacija
Voda
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad