Vogošća, Jošanička

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Vogošća

Višenamjenski poslovni objekat na dvije etaže u centru Vogošće

1 0 140m2
1.000 KM ~511 EUR

Opis nekretnine:

Izdaje se poslovni objekat površine 140m2 na dvije etaže u ulici Jošanička, naselje Vogošća. Poslovni objekat je izgrađen cca.1990. godine i sastoji se od dvije zasebne etaže, sa odvojenim ulazima.

Etaža prizemlja se sastoji od poslovne prostorije, dva toaleta, ostave i zimske bašte. Ova etaža je adaptirana 2011. godine i tom prilikom je instaliran sistem plinskog etažnog grijanja, postavljena kvalitetna aluminijska stolarija i alarmni sistem zaštite.

Etaža potkrovlja se sastoji od poslovne prostorije, kupatila/ostave i terase. Ova etaža je u roh - bau stanju i ostavljena je mogućnost budućim zakupcima da prilagode enterijer svojim potrebama. Prostor je pogodan za sve vrste djelatnosti kao što su uredi, sjedište firme, predstavništva, agencije, call centar.

Ono što je bitno naglasiti je to da vlasnik ne želi da se prostor koristi u ugostiteljske svrhe!!!

Zahvaljujući poziciji u centralnom dijelu naselja, nadomak glavne šetnice, u neposrednom okruženju nekretnine su smješteni veliki broj stambenih zgrada, Opština Vogošća, pošta, brojni ugostiteljski I poslovni objekti, brojni marketi, mali obrtnici što uveliko uvećava poslovni potencijal objekta.

Lokacija:
Poslovni objekat se nalazi u ulici Jošanička u centralnom dijelu Vogošće. U neposrednoj blizini se nalaze Opština Vogošća, pošta, osnovna škola, brojni ugostiteljski I poslovni objekti, supermarketi, autobusko stajalište I ostali sadržaji.

Sadržaj:
Etaža prizemlja: poslovni prostor, dva toaleta, ostava I zimska bašta.
Etaža potkrovlja: poslovni prostor, kupatilo, stepenište I terasa.

Standard:
Vanjska I unutrašnja aluminijska stolarija. Keramičke pločice u prizemlju. Plinsko etažno grijanje. Alarm. Video nadzor. Ostava. Bašta. Zajednički parking iza poslovnog objekta.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 005i/2018 C

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.000KM

Cijena EUR: ~511EUR

Lokacija

Adresa: Jošanička

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 140m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Ostava
Terasa
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor