Bistrik, Balibegovića

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Bistrik

Adaptiran trosoban stan sa parkingom i dva balkona, Bistrik

1 2 75m2
800 KM ~409 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se svijetao adaptiran trosoban stan površine 75m2 na drugom spratu manje zgrade. Stan se nalazi u ulici Balibegovića, u neposrednoj blizini Japanske ambasade i Austrijskog trga, naselje Bistrik. Budući zakupci imaju na raspolaganju veliku ponudu sadržaja u blizini (pekara, apoteka, banka, restorani itd). Bitno je spomenuti da stan posjeduje i privatno parking mjesto iza zgrade.

Stan je u potpunosti i kvalitetno adaptiran 2014. godine. Tom prilikom je postavljen novi pod (parket), nova vanjska drvena stolarija, kuhinja i kupatilo su kompletno adaptirani, a ugrađena su i blindirana vrata.

Stan sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo, ostavu, kuhinju koja je u kombinaciji sa trpezarijom, dnevni boravak, dva balkona i predsoblje.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u izeztno mirnom dijelu grada u blizini Japanske ambasade, naselje Bistrik.

SADRŽAJ Dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, ostava, kupatilo, dva balkona i predsoblje.

STANDARD Etažno plinsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 337i/2014 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 800KM

Cijena EUR: ~409EUR

Lokacija

Adresa: Balibegovića

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 75m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Ostava
Parking
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad