Bistrik, Isevića Sokak

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Bistrik

Lijepo namješten adaptiran manji dvosoban stan u blizini Vijećnice, Stari Grad

1 1 45m2
700 KM ~358 EUR

Izdaje se lijepo namješten manji dvosoban stan površine 45m2, u ulici Isevića Sokak, naselje Bistrik. Smješten je na prvom spratu manjeg stambeno-poslovnog objekta u blizini Vijećnice, kompleksa “Sarajevske pivare” i mnogih drugih sadržaja za potrebe budućih zakupaca. Na udaljenosti od 3 minute hoda nudi se široka gastronomska i turistička ponuda starog dijela grada, dok je lokacija uz odličnu saobraćajnu komunikaciju dobro povezana sa ostalim dijelovima grada.

Nekretnina, kao i sam objekat u kojoj se nalazi su prije nekoliko godina kompletno kvalitetno adaptirani. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, te predsoblja.

Lokacija:
Nekretnina je smještena u potkrovlju privatnog manjeg stambeno-poslovnog objekta, na udaljenosti od nekoliko minuta hoda od starog dijela grada, Baščaršije,te Vijećnice i raznovrsnih gastronomski i turističkih sadržaja u staroj jezgri grada.

Sadržaj:
Dnevni boravak, kuhinja u kombinaciji sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, predsoblje.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat. Keramičke pločice. Interfon. Internet. Kablovska TV. Blindo vrata.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 394i/2017 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 700KM

Cijena EUR: ~358EUR

Lokacija

Adresa: Isevića Sokak

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 45m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2011

Godina zadnje adaptacije: 2011

Sprat: 1/2

Sadržaji nekretnine
Ostava
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo