Bistrik, Mali Kačanik

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Bistrik

Kompletno adaptiran namješten trosoban stan sa odličnim pogledom, Bistrik

1 2 75m2
1.000 KM ~511 EUR

OPIS NEKRETNINE

Izdaje se namješten kompletno adaptiran trosoban stan površine 75m2 na prvom spratu porodične kuće sa samostalnim ulazom. Stan se nalazi na mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini restorana "Park Prinčeva". Od samog jezgra grada udaljena je svega nekoliko minuta hoda, te je i dobro povezana cestovnim saobraćajem.

Stan je kvalitetno i moderno adaptiran 2016. godine kada je vlasnik izvršio potpunu adaptaciju, te pritom je ugradio drvenu vanjsku i unutrašnju stolariju, postavio nove podove i laminat. U kupatilu je ugradio novu keramiku, kao i sve nove sanitarne elemente (tuš kabina, umivaonik, WC šolja). Također je ugrađena kuhinja sa svim pratećim elementima, a u sklopu kuhinje je ostavljen i trpezarijski prostor.

Pored ovog stana, vlasnik daje na korištenje prostranu moderno uređenu baštu sa fontanom i sa odličnim pogledom na samu gradsku jezgru. Ovaj prostor posjeduje i veliku garažu za 2-3 auta, te privatni parking koji je osiguran metalnom kapijom.

LOKACIJA Stan se nalazi u ulici Mali Kačanik, naselje Bistrik, nekoliko minuta udaljena od jezgra Baščaršije.

SADRŽAJ Stan sadrži: dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo, predsoblje, veliki balkon i prostranu uređenu baštu.

STANDARD Etažno plinsko grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. U svim prostorijama laminat. U kupatilu keramika. Blindo vrata. Kablovska TV. Internet. Klima uređaji. Garaža. Privatni parking.

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 271i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.000KM

Cijena EUR: ~511EUR

Lokacija

Adresa: Mali Kačanik

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 75m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 1/0

Sadržaji nekretnine
Balkon
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad