Bistrik, Mehmeda Mujezinovića

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Bistrik

Namješten trosoban stan sa dvije terase, garažom i baštom u blizini ambasade Kraljevine Španije, Bistrik

1 2 140m2
1.000 KM ~511 EUR

Izdaje se adaptiran i namješten trosoban stan površine 140m2 na prvom spratu stambenog objekta. Stan se nalazi u naselju Bistrik, u ulici Mehmeda Mujezinovića, u neposrednoj blizini ambasade Kraljevine španije. Stan je smješten na prvom spratu privatnog objekta. Predmetna nekretnina se nalazi u mirnoj mikrolokaciji nadomak jezgra starog grada. U neposrednoj blizini smješteni su svi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Od Vijećnice udaljen je svega nekoliko minuta hoda, a u neposrednoj blizini nalazi se i početna stanica Sarajevske žičare. Tramvajska i trolejbuska stanica udaljene su cca 5 minuta hoda.

Cijeli objekat, kao i stan u potpunosti su adaptirani 2018. godine kada je vlasnik zamjenio unutrašnju i vanjsku stolariju, postavio novi laminat u svim prostorijama, zamjenio sve električne uređaje, promjenio krevete u spavaćim sobama i ugradio novu kuhinju.

Važno je napomenuti da je u ovu cijenu uključeno i garažno mjesto i korištenje zajedničke bašte iza objekta.

Stan sadrži dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo, vešeraj, dvije terase i predsoblje.

Lokacija:
Stan se nalazi u ulici Mehmeda Mujezinovića, naselje Bistrik u neposrednoj blizini ambasade Kraljevine španije.

Sadržaj:
Stan sadrži dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo, vešeraj, dvije terase i predsoblje.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama, u kuhinji, vešeraju i kupatilu keramika. Dvije terase. Telefon. Kablovska TV. Interfon. Alarm. Internet. Video nadzor. Garaža. Privatni parking. Blindo vrata.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 407i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.000KM

Cijena EUR: ~511EUR

Lokacija

Adresa: Mehmeda Mujezinovića

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 140m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 1/2

Sadržaji nekretnine
Ostava
Terasa
Nova kuhinja
Namješteno
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad