Bistrik, Mehmeda Mujezinovića

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Bistrik

Namješten trosoban stan sa dvije terase, garažom i baštom u blizini ambasade Kraljevine Španije, Bistrik

1 2 140m2
700 KM ~358 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se adaptiran i namješten trosoban stan površine 140m2 na prvom spratu stambenog objekta. Stan se nalazi u naselju Bistrik, u ulici Mehmeda Mujezinovića, u neposrednoj blizini ambasade Kraljevine španije. Stan je smješten na prvom spratu privatnog objekta. Predmetna nekretnina se nalazi u mirnoj mikrolokaciji nadomak jezgra starog grada. U neposrednoj blizini smješteni su svi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Od Vijećnice udaljen je svega nekoliko minuta hoda, a u neposrednoj blizini nalazi se i početna stanica Sarajevske žičare. Tramvajska i trolejbuska stanica udaljene su cca 5 minuta hoda.

Cijeli objekat, kao i stan u potpunosti su adaptirani 2018. godine kada je vlasnik zamjenio unutrašnju i vanjsku stolariju, postavio novi laminat u svim prostorijama, zamjenio sve električne uređaje, promjenio krevete u spavaćim sobama i ugradio novu kuhinju.

Važno je napomenuti da je u ovu cijenu uključeno i garažno mjesto i korištenje zajedničke bašte iza objekta.

Stan sadrži dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo, vešeraj, dvije terase i predsoblje.

LOKACIJA Stan se nalazi u ulici Mehmeda Mujezinovića, naselje Bistrik u neposrednoj blizini ambasade Kraljevine španije.

SADRŽAJ Stan sadrži dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo, vešeraj, dvije terase i predsoblje.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama, u kuhinji, vešeraju i kupatilu keramika. Dvije terase. Telefon. Kablovska TV. Interfon. Alarm. Internet. Video nadzor. Garaža. Privatni parking. Blindo vrata.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 407i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 700KM

Cijena EUR: ~358EUR

Lokacija

Adresa: Mehmeda Mujezinovića

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 140m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 1/2

Sadržaji nekretnine
Ostava
Terasa
Nova kuhinja
Namješteno
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad