Bistrik, Hadžiabdinica

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Bistrik

Svijetao namješten trosoban stan u novogradnji sa lijepim pogledom i garažom, Bistrik

1 2 71m2
800 KM ~409 EUR

Opis nekretnine:

Izdaje se svjetao namješten trosoban stan u novogradnji, površine 71m2, na visokom prizemlju stambene zgrade. Predmetna nekretnina se nalazi na mirnoj lokaciji u ulici Hadžiabdinica u neposrednoj blizini Ambasade Arapske Republike Egipat. U neposrednoj blizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: Osnovan škola Ethem Mulabdić, Srednja škola poljoprivrede, prehrane, veterine i uslužnih djelatnosti, Fakultet političkih nauka, banke, pošta, supermarketi, ugostiteljski objekti i sl. Tramvajska stanica je na cca. 5 minuta hoda.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Zakupcima je na raspolaganju i garaža.

Lokacija:
Stan se nalazi na mirnoj lokaciji, naselje Bistrik, u ulici Hadžiabdinica, u neposrednoj blizini Ambasade Arapske Republike Egipat.

Sadržaj:
Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Zakupcima je na raspolaganju i garaža.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Etisoni za enterijer objekata u svim prostorijama. Kuhinja, kupatilo i predsoblje keramika. Telefon. Kablovska TV. Internet. Interfon. Garaža. Blindo vrata.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 522i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 800KM

Cijena EUR: ~409EUR

Lokacija

Adresa: Hadžiabdinica

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 71m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2017

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: 0.5/2

Sadržaji nekretnine
Garaža
Nova kuhinja
Namješteno
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Plin
Interfon
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad