Bjelave, Derebent

Najam, Stan, petosoban, Sarajevo, Bjelave

Svijetao namješten petosoban stan sa dvije garaže, Višnjik

2 4 170m2
Na upit

Izdaje se svijetao prostran petosoban stan površine 170m2 na drugom spratu stambene zgrade. Stan se nalazi na mirnoj lokaciji u ulici Derebent, naselje Višnjik. U ovom rezidencijalnom naselju smještene su ambasade, rezidencije EU i OHR (koje čuva policija), brojni stranci, ugledni bh. biznismeni i sportisti. Bitno je istaknutu da budućim zakupcima na raspolaganu stoje dvije garaže koje se nalaze u dvorištu zgrade.


Stan je adaptiran tokom zadnjih godina u nekoliko navrata a gornja etaža je nadogradnja. Prilikom adaptacije donje etaže postavljena je nova vanjska PVC stolarija a kuhinja, toalet i kupatilo su renovirani.

Sadrži četiri spavaće sobe, toalet, dva kupatila, dvije kuhinje, prostran dnevni boravak koji je u kombinaciji sa trpezarijom, degažman i predsoblje. S obzirom na orijentaciju, stan je svijetao i prozračan tokom dana.

Lokacija:
Stan se nalazi na drugom stambene zgrade, u ulici Derebent, naselje Višnjik.

Sadržaj:
Četiri spavaće sobe, toalet, dva kupatila, dvije kuhinje, prostran dnevni boravak koji je u kombinaciji sa trpezarijom, degažman i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje sa alternativnim etažnim električnim grijanjem. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 123i/2016 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Derebent

Grad: Sarajevo, Bjelave

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 170m2

Broj soba: 5

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Klima
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad