Breka, Safeta Pašalića

Najam, Stan, trosoban, Breka

Tek adaptiran trosoban stan sa balkonom u mirnom naselju, Breka

1 2 92m2
950 KM ~486 EUR

Izdaje se kompletno adaptiran trosoban stan površine 92m2 na drugom spratu stambene zgrade smještene u ulici Safeta Pašalića, naselje Breka. Stan je trenutno nenamješten, ali će biti namješten po dogovoru između vlasnika i budućeg zakupca i u skladu sa potrebama budućeg zakupca. U neposrednoj bilizini nekretnine nalaze se park i dječije igralište, što uvećava kvalitet života na ovoj lokaciji.

U cijenu najma ovoga stana uračunata je i garaža sa električnim podizačem vrata, kao i zaseban podrum od cca. 10m2.

Stan je 2018. godine u potpunosti, kompletno i kvalitetno adaptiran. Tom prilikom vlasnik je postavio novu vanjsku PVC stolariju sa zaštitnim PVC roletnama. Na prozorima su ugrađene i zaštitne mreže protiv insekata. Također, postavljen je bukovi parket visokog sjaja u svim prostorijama, dok su toalet, kupatilo i kuhinja kompletno renovirani. Važno je napomenuti da je u kupatilu i kuhinji ugrađeno podno grijanje.

Vlasnik ostavio mogućnost da se stan može unajmiti kompletno opremljen, u zavisnosti od želja budućeg zakupca.

Stan sadrži kuhinju, dnevni boravak u kombinaciji sa prostorom odvojenim za trpezariju, dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostavu i predsoblje. Također, tu su i garaža i zasebna podrumska prostorija.

Lokacija:
Stan se nalazi u mirnom naselju Breka, ulica Safeta Pašalića, u neposrednoj blizini Kliničkog Centra Koševo.

Sadržaj:
Stan sadrži kuhinju, dnevni boravak u kombinaciji sa prostorom odvojenim za trpezariju, dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostavu, predsoblje, garažu i zasebnu podrumsku prostoriju.

Standard:
Plinsko etažno grijanje ili električno grijanje. Vanjska PVC stolarija sa tri stakla. Unutrašnja bukova stolarija. Bukov parket visokog sjaja u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu i kuhinji. Kablovska TV. Interfon. Internet. Klima.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 240i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 950KM

Cijena EUR: ~486EUR

Lokacija

Adresa: Safeta Pašalića

Grad: Sarajevo, Breka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 92m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 2/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad