Čengić Vila, Nedima Filipovića

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Namješten svijetao trosoban stan sa balkonom u zgradi novije gradnje, Čengić Vila

1 2 75m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se namješten trosoban stan površine 75m2 u ulici Nedima Filipovića, naselje Čengić Vila. Smješten je na šestom spratu stambene zgrade novije gradnje, sa liftom, koja se nalazi u neposrednoj blizini poznate pekare “Mrvica”. Osim toga, ova lokacija je bogata raznovrsnim sadržajima kao što su supermarketi, ugostiteljski objekti, apoteka, banka, dječiji vrtić, igralište. Ispred zgrade se nalazi parking prostor za stanare, dok je najbliža stanica javnog gradskog prevoza udaljena svega pet minuta hoda.

Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila, ostave i predsoblja. Bitno je naglasiti da je izvršena manja adaptacija 2021. godine gdje je renoviran parket i urađena hidroizolacija balkona. Nekretninu karakterišu prostrane i veoma svijetle prostorije kao i odličan raspored.

LOKACIJA Stan se nalazi na 6.spratu stambene zgrade novije gradnje u ulici Nedima Filipovića, naselje Čengić Vila. Zgrada je smještena u neposrednoj blizini poznate pekare “Mrvica”.

SADRŽAJ Dnevni boravak, kuhinja, dvije spavaće sobe, kupatilo, balkon, ostava, predsoblje.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket. Keramičke pločice. Blindo vrata. Interfon. Priključci za kablovsku TV i internet.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 209i2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Nedima Filipovića

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 75m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2006

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 6/7

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Blindo vrata
Lift
Namješteno
Kanalizacija
Plin
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena