Centar, Tešanjska

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Centar

Kompletno adaptiran trosoban stan u blizini Avaz Twist Towera, Marijin Dvor

1 2 60m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se kompletno adaptiran svijetao i prostran trosoban stan, površine 60m2, smješten na 1. spratu stambene zgrade. Predmetna nekretnina se nalazi u mirnom dijelu naselja Marijin Dvor, ulica Tešanjska, u neposrednoj blizini Američke ambasade i Avaz Twist Towera. U okruženju su smješteni svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: državne institucije, kulturne ustanove, supermarketi, banke, ugostiteljski objekti i sl. Sve važnije stanice javnog saobraćaja smještene su u radijusu od cca. 100 metara.

Stan je u potpunosti adaptiran 2020. godine kada je vlasnik zamjenio kompletne instalacione sisteme (voda, struja). Također ugrađena je kvalitetna vanjska i unutrašnja drvena stolarija, postavljen je novi parket u svim prostorijama i keramičke pločice u kupatilima, te su ugrađena blindirana vrata. Prilikom ove adaptacije postavljeni su svi novi elementi u kuhinji i kupatilima.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i prostorom za trpezariju, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta i predsoblja.

LOKACIJA Stan je smješten na 1. spratu stambene zgrade u ulici Tešanjska, naselje Marijin Dvor.

SADRŽAJ Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i prostorom za trpezariju, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket. Keramičke pločice. Interfon. Alarm. Klima. 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 139i/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Tešanjska

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 60m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1950

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 1/3

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Namješteno
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena