Centar, Nahorevska

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Centar

Namješten dvosoban stan sa parkingom u novogradnji, Pionirska Dolina

1 1 35m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se moderno namješten dvosoban stan površine 35m2 smješten na trećem spratu novo-izgrađene stambene zgrade. Bitno je istaknuti činjenicu da stan posjeduje i vlastiti parking ispred zgrade koji se dodatno naplaćuje. Stan se nalazi u ulici Nahorevska na dobroj i mirnoj lokaciji. U neposrednoj blizini nalazi se velika ponuda sadržaja.

Stan sadrži dnevni boravak koji je u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, predsoblje i kupatilo.

LOKACIJA Okruženo zoološkim vrtom "Pionirska dolina", Centrom za obuku specijalnih policijskih snaga, privatnim voćnjacima, i visokim drvorednom, naselje pruža svojim stanarima istinsku sigurnost i idealne uslove za miran i ugodan život u prirodnom okruženju, nedaleko od gradskog središta.

Iako potpuno izdvojena od gradske gužve, nadomak prirodnih ljepota i rekreacionih mogućnosti za sve uzraste, sama mikrolokacija je izvrsno povezana sa gradskim središtem od kojeg je udaljena svega 20-ak minuta ugodne šetnje. Najbliža osnovna škola se nalazi samo 5-6 minuta hoda od stambenog objekta, gdje je i lokalna trolejbuska stanica.

SADRŽAJ Stan sadrži dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i predsoblje.

STANDARD Etažno plinsko grijnje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Internet. Lift.  n.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 180i/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Nahorevska

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 35m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2013

Godina zadnje adaptacije: 2023

Sprat: 3/6

Sadržaji nekretnine
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo