Čobanija, Put Mladih Muslimana

Najam, Stan, trosoban, Čobanija

Moderno namješten, trosoban stan sa terasom i garažom u novogradnji "City Garden", Čobanija

1 2 96m2
1.300 KM ~665 EUR

Izdaje se moderno namješten, trosoban stan površine 96m2 sa terasom u novogradnji "City Garden". Stambeni rezidencijalni kompleks "City Garden" je izgrađen 2015. godine, nalazi se u samom centru grada, na području iznad Čobanije, u opštini Centar, u ulici Put Mladih Muslimana, i on konceptualno spaja stambeni ambijent u nesvakidašnju i jedinstvenu zelenu oazu mira, a veličanstven panoramski pogled na Sarajevo neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

U neposrednoj blizini se nalaze osnovna i srednja škola, fakulteti, pravne institucije, banke, benzinske pumpe, razne trgovačke, ugostiteljske i mnoge druge ustanove i centri itd.

Stan je izuzetno funkcionalan, i projektovan tako da zadovoljava sve kriterije i standard modernog načina života. Odlična orijentacija omogućava prirodnu svjetlost tokom cijelog dana. Objekat je građen od vrhunskih materijala i po zadnjim arhitektonskim standardima, te zadovoljava sve vrhunske svjetske standarde kada su u pitanju zvučna i termo izolacija, kao i sistem hlađenja i grijanja.

Po pitanju sigurnosti, primjenjeni su također svi svjetski standardi koji obezbjeđuju sigurnost, uz potpuni video nadzor, alarm uređaje i direktnu vezu sa interventnim sistemom agencija koje su zadužene za sigurnost.

Ulaz u dvorište objekta je u sredini lokacije. Pristup objektu vozilima obezbjeđen je sa ulice Put Mladih Muslimana, a budući zakupci uz najam stana dobijaju i garažu. što se tiče pješačkog pristupa objektu, on je omogućen iz zone mostova Drvenija i Čobanija.

Budući zakupci će imati pristup i zajedničkim prostorijama "hobi" centra od 350m2, koje sadrže fitness i dječiju igraonicu.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta, kuhinje i trpezarije, predsoblja i terase.

Lokacija:
Stambeni rezidencijalni kompleks "City Garden" nalazi se u samom centru grada, na području iznad Čobanije, u opštini Centar, u ulici Put Mladih Muslimana.

Sadržaj:
Dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, predsoblje i terasa.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket. Keramičke pločice. Kablovska TV. Internet. Alarmni sistem. Video nadzor. Klima. Fizička zaštita. Garaža.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 231i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.300KM

Cijena EUR: ~665EUR

Lokacija

Adresa: Put Mladih Muslimana

Grad: Sarajevo, Čobanija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 96m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: -2/0

Sadržaji nekretnine
Klima
Lift
Namješteno
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad