Dolac Malta, Envera Šehovića

Najam, Stan, jednosoban, Sarajevo, Dolac Malta

Jednosoban adaptiran i moderno namješten stan, Dolac Malta

1 0 42m2
450 KM ~230 EUR

Opis nekretnine:

Izdaje se jednosoban adaptiran i moderno namješten stan u ulici Envera šehovića, u blizini poznate burekdžinice "Nagib". Površina stana je 42m2, a nalazi se na petom spratu stambene zgrade sa liftom. Supermarketi, restorani, ugostiteljski objekti, apoteka, pekara, taxi štand, stanice javnog gradskog prevoza, hitna pomoć, samo su neki od sadržaja koji se nalaze u neposrednoj blizini. Također, u okruženju se nalazi nekoliko većih javnih parkirališta, te je korištenje privatnog automobila uveliko olakšano. U toku 2015. godine izvršena je kvalitetna adaptacije nekretnine, prilikom čega je ugrađena vanjska PVC stolarija, renovirani kuhinja i kupatilo, postavljen laminat u jednom dijelu stana, te brušen i lakiran postojeći parket u dnevnom boravku.

Lokacija:
Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade sa liftom, u ulici Envera šehovića, naselje Dolac Malta. U krugu od 100m, nalazi se mnoštvo bitnih sadržaja kao što su supermatketi, restorani, ugostiteljski objekti, apoteka, pekara, taxi štand, pošta i dr. Glavna saobraćajnica sa stanicama javnog gradskog prevoza udaljena je na svega dvije minute hoda.

Sadržaj:
Dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, predsoblje.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket. Laminat. Keramičke pločice. Internet. Kablovska TV. Interfon. Blindo vrata.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 165i/2017 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 450KM

Cijena EUR: ~230EUR

Lokacija

Adresa: Envera Šehovića

Grad: Sarajevo, Dolac Malta

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 42m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 5/9

Sadržaji nekretnine
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor