Grbavica, Radnička

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Grbavica

Kompletno adaptiran trosoban stan dvostrane orijentacije na prvom spratu, Grbavica

1 2 60m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se moderno namješten trosoban stan površine 60m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade. Nekretnina se nalazi u mirnom dijelu naselja Grbavica u ulici Radnička. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket Konzum ali i veliki broj ostalih sadržaja kao što su ugostiteljski objekti, osnovna škola, vrtić, apoteka, banka, pekara kao i veliki broj ambasada i međunarodnih institucija, što čini ovu lokaciju sigurnom i ugodnom za život. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking za stanare.

Stan je kompletno adaptiran 2019. godine i ono što ga razlikuje od drugih stanova jeste minimalna režijska potrošnja. Nekretnina sadrži dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, ostavu, lođu, dvije spavaće sobe, kupatilo i predsoblje.

LOKACIJA Stan se nalazi u ulici Radnička u naselju Grbavica.

SADRŽAJ Nekretnina sadrži dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, ostavu, lođu, dvije spavaće sobe, kupatilo i predsoblje.

STANDARD Etažno plinsko grijanje. Unutrašnja drvena i vanjska PVC stolarija. Parket. Keramičke pločice. Kablovska TV. Internet. Interfon.  Blindo vrata. Lift. Podrum.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 150i/ 2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Radnička

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 60m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Gardarober
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC