Grbavica, Grbavička

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Grbavica

Namješten i adaptiran trosoban stan na vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini Vilsonovog šetališta, Grbavica

1 2 62m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se trosoban stan uknjižene površine 62m2 u ulici Grbavička, naselje Grbavica. Nalazi se na 10. spratu stambene zgrade pozicionirane u neposrednoj blizini Osnovne škole Kovačići.

Istaknute odlike ove nekretnine su: funkcionalan raspored, odlična iskorištenost prostora i dvostrana orijentacija koja osigurava obilje prirodne svjetlosti tokom cijelog dana.

Kompletna adaptacija stana urađena je 2016. godine od čega možemo izdvojiti sljedeće: postavljen tarket u svim prostorijama, ugrađena PVC stolarija (salamander) i postavljena kvalitetna ulazna blindirana vrata, postavljena vanjske želuzine kao i unutršnje, nova kuhinja i svi novi kućanski aparati.

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca, pekara, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri “SCC”,”Alta” i “Importane” nalaze se na udaljenosti od svega deset minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škole “Grbavica 1” i “Grbavica 2”, kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i neposrednoj blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

U neposrednoj blizini zgrade nalazi se nekoliko javnih parkirališta sa većim brojem parking mjesta tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi u ulici Grbavička naselje Grbavica.

SADRŽAJ Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, kupatilo, zastakljena lođa i predsoblje.

STANDARD Centralno grijanje Toplane, Unutrašnja  drvena stolarija, Vanjska PVC stolarija, Tarket,  Keramičke pločice u kupatilu, Blindo vrata, Javni parking. Klima.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 003i/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Grbavička

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 62m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 10/16

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC