Hrasno, Antuna Branka Šimića

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Namješten dvosoban stan sa lođom na odličnoj lokaciji u naselju Hrasno

1 1 56m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se namješten dvosoban stan površine 56m2 na 2. spratu stambene zgrade sa liftom na odličnoj lokaciji u ulici Antuna Branka Šimića, naselje Hrasno. Ova lokacija je bogata raznovrsim sadržajem kao što su supermarketi, ugostiteljski objekti, osnovna škola, vrtić, apoteka, banka, zelena pijaca i mnogi drugi.

Važno je napomenuti da se u kompletnom naselju nalazi veliki broj zajedničkih parking mjesta.

Stanice javnog gradskog prevoza su na svega 2 min udaljenosti.

Nekretnina je redovno održavana.

Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje koja je u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, predsoblja, lođe.

Lokacija:

Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Antuna Branka Šimića, naselje Hrasno

Sadržaj:

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje koja je u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, predsoblja, lođe.

Standard:

Centralno grijanje – Toplane, Unutrašnja i vanjska drvena stolarija, Parket, Keramičke pločice, Kablovska TV, Internet, Blindo vrata, Lift, Zajednički parking

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 100i/2020 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Antuna Branka Šimića

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 56m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 2/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Blindo vrata
Lift
Namješteno
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena