Hrasno, Milana Preloga

Najam, Stan, četverosoban, Sarajevo, Hrasno

Ekskluzivan četverosoban stan sa prelijepom terasom i garažom u zgradi vrhunske gradnje, Bosmal City Centar, Sarajevo

2 3 170m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se ekskluzivan stan površine 170m2. Predmetna nekretnina sadrži dnevni boravak, koji je otvoren i povezan sa trpezarijom i kuhinjom, balkon, veliku terasu, garderober, tri spavaće sobe, dva kupatila i jedan toalet. Izuzetna pogodnost je panoramski pogled na grad te velika terasa koja se pruža duž stana, koji će budućim vlasnicima zasigurno pružiti posebne trenutke odmora i relaksacije. Bitno je istaknuti da zakupcima na raspolaganju stoji i jedno garažno mjesto.

Nekretninu odlikuju veliki prozorski otvori čineći je prozračnom i osvijetljenom tokom cijelog dana, dok enterijer odlikuje vrhunski standard unutrašnjeg uređenja koji podrazumijeva vanjsku aluminijsku stolariju, unutrašnju stolariju od punog drveta, tikov parket te savremeno urađena kupatila sa svim sanitarijama i ugradbenim elementima. Pored velikih prozorskih otvora, koji po danu pružaju mnogo svjetlosti, za osvjetljenje prostorija zadužena je i ugradbena rasvjeta koja doprinosi ugodnom ambijentu i toplini doma. Svaki stan ima vlastiti termoregulator, dok sobe posjeduju akustičnu izolaciju za optimalan mir i tišinu. Prilikom gradnje, velika pažnja je posvećena dizajnu i opremljenosti vanjske fasade koja posjeduje sistem samoventilacije.

Bosmal City Centar je stambeno-poslovni objekat najsavremenijeg tipa i predstavlja jedinstvenu građevinu koja je po visini druga na Balkanu sa ukupnom visinom od 118m. U stambene i zajedničke dijelove objekta pristup imaju samo stanari ili osobe koje za to imaju ovlaštenje, čime se postigla apsolutna privatnost. Za dodatnu sigurnost stanara, cijeli objekat nadzire služba osiguranja koja na raspolaganju ima preko 200 kamera, senzora i drugih najsavremenija pomagala. Stambene jedinice sa garažno-poslovnim dijelom objekta, koji ima kapacitet 400 parking mjesta, povezuje devet brzih liftova. Inače, brzina lifta je 2,5 m/sec., nosivost je 1600 kg, odnosno može da preveze 21 osobu istovremeno. Lift je KONE proizvodnje, najnovije tehnologije, sa bezreduktorskim motorima i predstavlja jednu od najmodernijih tehnologija trenutno u svijetu.

Živjeti u ovako jedinstvenom objektu predstavlja veliku privilegiju tako da budući stanari imaju puni komfor i na raspolaganju su im zajednički prostori kao što su lobiji, restorani, poslovni prostori, saune, bazen i teretana. Na najvišoj tački objekta nalazi se panoramski restoran sa kojega se pruža izvanredan pogled, kako na historijsku jezgru, tako i na novi dio grada, te olimpijske planine koje okružuju Sarajevo. Bitno je napomenuti da se na krovu zgrade nalazi i heliodrom, koji u izvanrednim okolnostima, svakako može biti od izrazite koristi.

LOKACIJA Bosmal City Centar je strateški pozicioniran u blizini glavne saobraćajnice koja ga povezuje sa samim centrom grada sa jedne i južnim dijelom grada i Internacionalnim Aerodromom Sarajevo sa druge strane. Lokacija je atraktivna zbog mnogobrojnih sadržaja koji se nalaze u neposrednoj blizini (shopping centri: "Merkur", “Robot”, “Konzum”, “Bingo”, supermarketi “Amko”, “Hoše komerc”, Opština Novo Sarajevo, banke, ugostiteljski objekti, ambulanta, apoteke, škole i vrtići, park te mnogi drugi potrebni sadržaji).

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 50m od zgrade. Redovna trolejbuska linija Otoka – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Tramvajsko i autobusko stajalište je udaljeno svega 100m od zgrade te redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. U sklopu objekta nalazi se 400 parking mjesta, sasvim dovoljno za neometano korištenje vlastitog automobila.

SADRŽAJ Stan sadrži dnevni boravak, koji je otvoren i povezan sa trpezarijom i kuhinjom, garderober, veliku terasu, balkon, tri spavaće sobe, dva kupatila i jedan toalet.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana, vlastiti kalorimetar. Vanjska stolarija aluminijska. Unutrašnja stolarija drvo. Tikov parket u spavaćim sobama i dnevnom boravku. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilima, toaletu i lođama. Termoregulacija i akustična izolacija spavaćih soba. Alarmni i vatrodojavni sistem. Videonadzor. Služba osiguranja. Telefon. Internet. Kablovska TV. Blindirana vrata sa elektroničkom bravom. Ventilirana fasada. Bazen. Sauna. Fitness. Zajednička garaža.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 071i/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Milana Preloga

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 170m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2007

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 15/15

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Lođa
Terasa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Bazen
Klima
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Sauna
Teretana
Gardarober
Javni Parking
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Alumijin i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad